Rimmelin uutuudet silmämeikkiin: Magnif’Eyes Mono -luomiväri ja Magnif’Eyes 2-in-1 -silmämeikkikynä


Rimmel Magnif’Eyes Mono Eyeshadow on samettisen pehmeä luomiväri, joka tuo luomille pitkäkestoisen, intensiivisen värin. Helmiäis- ja mattasävyjä yhdistelemällä on helppo luoda luonnollinen tai näyttävä look. Vedenkestävä koostumus on helppo levittää ja häivyttää. Magnif’Eyes Mono -luomiväri jää pysyvään valikoimaan, ja se on saatavilla neljässä helmiäis- ja mattasävyssä:

  • 003 All About The Base
  • 006 Poser
  • 012 Q-Jump
  • 014 Black Fender

Rimmel Magnif’Eyes 2-in-1 Eyeshadow and liner -silmämeikkikynä yhdistää samaan tuotteeseen silmänrajauskynän ja pitkäkestoisen luomivärin. Silmämeikkikynällä on helppo tehdä rohkea, näyttävä silmämeikki, joka pysyy silmissä hyvänä aamuun asti. Vedenkestävä koostumus ei tahraa tai keräänny luomivakoon, ja sekä luomivärin että rajauskynän näyttävät sävyt sisältävät runsaasti pigmenttiä. Silmänrajauskynä soveltuu myös kajal-rajauksiin.  

Magnif’Eyes 2-in-1 -silmämeikkikynä on kausituote, ja siitä tulee myyntiin kolme sävyä:

  • 001 Back To Blacks
  • 002 Kissed By A Rose Gold
  • 004 Dark Side Of Blue

Tuotetiedot

Rimmel Magnif’Eyes Mono Eyeshadow, suositushinta 7,90 euroa, myyntiin tammikuussa 2016

Rimmel Magnif’Eyes 2-in-1 -silmämeikkikynä, suositushinta 9,50 euroa, myyntiin tammikuussa 2016

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15338-hkjlhiebmf&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.