Sally Hansen COMPLETE CARE 7-IN-1 NAIL TREATMENT™


Olipa ongelmana kynsien kuivuminen, epätasainen kynnen pinta, värjäytyneet kynnet, katkeilevat kynnet, liuskottuvat kynnet tai kaikki edellä mainitut, Sally Hansenin uusi Complete Care 7-in-1 Nail Treatment™ tarjoaa ratkaisun näihin ongelmiin. Tuote parantaa kuivien, lohkeilevien ja liuskottuvien kynsien kuntoa ja tekee niistä aiempaa kiiltävämmät, vahvemmat, joustavammat ja pinnaltaan tasaisemmat.

Tuotteen patentoitu koostumus sisältää avokadoöljyä, merisuolaa, granaattiomenan uutetta ja kalsiumia, jotka suojaavat ja hoitavat kynsiä ja tasoittavat kynnen pintaa. Uudentyyppinen harjaosa levittää tuotteen helposti ja tasaisesti kynnelle. Complete Care 7-in-1 Nail Treatment™ kuivuu nopeasti ja jättää kynnen pintaan tasaisen, kynttä lujittavan kerroksen.

Complete Care 7-in-1 Nail Treatment™ on monikäyttöinen tuote. Sitä voidaan käyttää joko yksinään, lakkaukselle tasaisen pohjan antavana aluslakkana tai lakkausta suojaavana päällyslakkana. Yksinään käytettynä tuotetta suositellaan levitettäväksi kaksi kerrosta puhtaille, kuiville kynsille. Kynsilakan värin voi kirkastaa manikyyrien välillä, levittämällä yhden ohuen kerroksen tuotetta vanhan lakkauksen päälle.

Sally Hansen Complete Care 7-in-1 Nail Treatment™ 13,3, ml, suositushinta 14,00 euroa.

Myynnissä:

Tammikuussa 2016

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15412-aldiblegel&l=FI

Uusimmat tiedotteemme:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi