SENSAI, Cellular Performance, Day Cream SPF 25


Ensimmäinen SENSAIn päivävoide, joka ehkäisee ikääntymisen merkkien näkymistä ihossa sekä suojaa ihoa ulkopuolisilta rasitustekijöiltä

Virkistävän tuoksuinen, miellyttävän tuntuinen SENSAI Cellular Performance Day Cream suojaa ihoa ulkopuolisilta haittatekijöiltä ja ehkäisee tehokkaasti iän mukanaan tuomaa ihon kuivumista, ihon veltostumista ja ihon värin elottomuutta sekä ryppyjen ja juonteiden muodostumista.

Cellular Performance Day Cream vaikuttaa ihossa kolmella tavalla.

  1. Anti-aging-vaikutus

SENSAIn ainutlaatuiset ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevät aineosat, Koishimaru Silk EX ja Advanced CPX Vital -uute toimivat yhdessä ylläpitääkseen ihon nuorekasta ulkonäköä. Koishimaru Silk EX luo ihon toiminnoille optimaalisen ympäristön, kun taas Advanced CPX Vital -uute vaikuttaa viiteen tärkeimpään ikääntyvän ihon ongelmaan. Nämä ongelmat ovat ihon kuivuminen, ihon veltostuminen, ihon värin muuttuminen elottomaksi sekä ryppyjen ja juonteiden muodostuminen.

Koishimaru Silk EX
Koishimaru Silk EX -silkkiuute on kallisarvoisesta koishimaru-silkkikotilosta saatu vaikuttava aine, joka aktivoi hyaluronihapon muodostumista sekä dermiksessä että epidermiksessä ja kosteuttaa siten tehokkaasti ihoa.

Advanced CPX Vital -uute
Vaikuttaa tehokkaasti viiteen ikääntymisen mukanaan tuomaan muutokseen ihossa: ihon kuivumiseen, ihon veltostumiseen, ryppyihin ja juonteisiin sekä ihon värin elottomuuteen.

  1. Antioksidantti-vaikutus

Hapettuminen on luonnollinen ihossa tapahtuva reaktio ja se on keskeisessä osassa ihon ikääntymiseen liittyvissä tapahtumissa, kuten kollageenisäikeiden rappeutumisessa, DNA-vaurioissa ja ihon uusiutumisen hidastumisessa. Vihreän teen uute voi vähentää ihossa tapahtuvaa hapettumista jopa 60 %.

  1. Stressin haittoja ehkäisevä vaikutus

Ihosolujen sisältämän stressin vaikutuksia vähentävän proteiinin tiedetään ehkäisevän hapettumisen, vapaiden radikaalien ja ulkopuolisten ärsytystekijöiden vaikutuksia ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen. Samalla kun hiivauute lisää stressiproteiinin määrä ihosoluissa, sinapinsiemenuute hidastaa kyseisen proteiinin rappeutumista ajan kuluessa. Yhdessä ne ehkäisevät tehokkaasti ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Moisture Capsule -koostumus

Innovatiivinen menetelmä, jonka avulla pienten mikrokapseleiden sisään suljetaan UV-filtterit, hienojakoinen helmiäispuuteri, ihoa pehmittävät öljyt ja kosteuttavat aineosat. Kun voide levitetään iholle mikrokapselit hajoavat ja luovuttavat sisältämänsä vaikuttavat aineet iholle. Niiden sisältämä vesi jättää iholle raikkaan tunteen. Mikrokapselit muodostavat iholle ohuen suojakalvon, jonka ansiosta UV-filtterit levittyvät tasaisesti ihon pintaan. Tämä ohut kalvo ehkäisee myös tehokkaasti kosteuden haihtumista ihosta. Hienojakoinen helmiäispuuteri antaa iholle välittömästi kauniin hehkun.

Virkistävä tuoksu
Voiteen sisältämä hedelmäinen kukkaistuoksu herättää aamulla hellävaraisesti aistit ja virkistää mieltä. Tuoksun tarkoituksena on antaa päivälle hyvä ja optimistinen alku.

CELLULAR PERFORMANCE DAY CREAM

Höyhenen kevyt, silkkimäisen tuntuinen voide, joka levittyy iholle helposti ja imeytyy nopeasti. Voide kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja suojaa sitä ennenaikaiselta vanhenemiselta. Voide sisältää suojakertoimen SPF 25 sekä virkistävän tuoksun. Voidetta levitetään iholle aamuisin kaksoiskosteutuksen toisena vaiheena hoitonesteen käytön jälkeen.

Cellular Perforamance Day Cream 50 ml, suositushinta 115,30 euroa.

Myynnissä:

Tammikuussa 2016.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15336-hhkecjimal&l=FI

Uusimmat tiedotteemme:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 02027 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi