SENSAI uudistuneet CELLULAR PERFORMANCE -linjan vartalonhoitotuotteet


THROAT AND BUST LIFTING EFFECT
Hoitoemulsio kaulan ja dekolteen iholle
Pumppupullo 100 ml, suositushinta 106,60 euroa

Throat and Bust Lifting Effect -hoitoemulsio saa kaulan ja dekolteen ihon tuntumaan aiempaa kiinteämmältä ja sileämmältä jo viidessä päivässä. Silkkimäisen tuntuinen emulsio saa aikaan välittömän lifting-vaikutuksen, kun se levitetään kaulan ja dekolteen iholle. Samalla sen sisältämä, orkideasta, luumusta ja aprikoosista koostuva rentouttava itämainen tuoksu tasapainottaa mieltä. Hoitoemulsiota suositellaan levitettäväksi iholle aamuin illoin. Sen vaikutusta voidaan tehostaa Sensain kehittämän hierontamenetelmän avulla.

Ensin aktivoidaan nestekiertoa kaulan alueella asettamalla nyrkit molemmin puolin leukalinjan alle ja liikuttamalla niitä edestakaisin sisältä ulospäin. Tämän jälkeen kaulan ihoa nipistellään kevyesti kummaltakin puolelta ylhäältä alaspäin. Vaiheissa kolme, neljä ja viisi ihoa sivellään napakasti kuvien osoittamalla tavalla.

Vaiheissa 6-8 ihoa hierotaan nyrkeillä kuvien osoittamalla tavalla, jotta lihakset kaulan ja dekolteen alueella rentoutuisivat. Throat and Bust Lifting Effect -hoitoemulsiota lisätään tarvittaessa hieronnan aikana.

BODY FIRMING EMULSION
Pumppupullo 200 ml, suositushinta 94,00 euroa
Miellyttävän samettimaisen tuntuinen vartaloemulsio hoitaa ja kiinteyttää vartalon ihon ongelma-alueita, kuten reisiä, käsivarsia, lantion seutua ja vyötäröä. Vartaloemulsio sisältää rentouttavan, mieltä tasapainottavan itämaisen tuoksun.

INTENSIVE HAND TREATMENT
Muovituubi 100ml, suositushinta 94,00 euroa
Käsien ihoa tehokkaasti hoitava voide jättää ihon silkinpehmeäksi ja suojaa ihoa UVB-säteiden aiheuttamilta vaurioilta. Käsivoide sisältää rentouttavan, mieltä tasapainottavan itämaisen tuoksun.

EROT VARTALON JA KASVOJEN IHON RAKENTEESSA

Ihomme koostuu kolmesta eri kerroksesta: ihon uloimmasta kerroksesta epidermiksestä, dermiksestä, joka koostuu suurimmaksi osaksi ihon nuorekkaana pitävästä kollageenista ja hypodermiksestä, jossa rasvasolut ja lihakset sijaitsevat. Suurin ero kasvojen ja vartalon ihon rakenteessa on hypodermiksessä. Kasvojen ihossa rasvasolukko ja lihassäikeet ovat samassa kerroksessa, kun taas vartalon ihossa vartalon rasvakerros sijaitsee lihaskerroksen päällä. Iän myötä vartaloon kertyy rasvaa, joka painaa yläpuolella olevia kollageenisäikeitä. Tämä aiheuttaa ihossa kiinteyden menetystä, veltostumista ja ryppyjen muodostumista.

KAULAN IHON ERITYISONGELMAT

Kaulan ja dekolteen iho on ohuempi kuin kasvojen iho ja siksi alttiimpi iän mukanaan tuomille ikääntymisen merkeille. Näitä merkkejä ovat ihon veltostuminen, löystyminen ja rypistyminen. Kun aineenvaihdunta hidastuu iän myötä, ihonalainen rasvakudos paksunee ja se työntyy kollageenisäikeitä vasten. Kollageenisäikeet menettävät joustavuuttaan ja kosteudensitomiskykyään. Tuloksena on kaulan ihon ja leukalinjan veltostuminen sekä kasvonpiirteiden selkeyden menetys. Oheisista kuvista käy ilmi miten leuan ja kaulan alue muuttuu iän myötä.

Uudistuneiden vartalonhoitotuotteiden sisältämät vaikuttavat aineet:


Hydra Firming Booster

Kiinalaisesta silkkiäispuusta (kuwa-puu) saatu vaikuttava-aine, joka aktivoi kollageenisynteesiä ja kiinteyttää ihoa. Kaikissa vartalonhoitotuotteissa.

Ougon-uute
Vuohennokan kuivatuista juurista saatu uute, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja ehkäisee tehokkaasti rasvakertymien muodostumista vartalon iholle. Throat and bust Lifting Effect -tuote.

Bukuryo-uute
Itämaisesta sienestä saatu uute, joka vilkastuttaa nestekiertoa. Body Firming Emulison.

Sensain uudistuneet vartalonhoitotuotteet tulevat myyntiin helmikuun 2016 puolivälissä.

Tuotekuvat:
http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15382-hfhclggkem&l=FI

Uusimmat tiedotteemme:
http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti:
anne.sario@berner.fi