IsaDoran BB-voide on nyt pakattu kätevään, hygieeniseen pumpputuubiin


IsaDoran BB-voide B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12 on uudistuksen myötä saanut kätevän, ilmatiiviin pumpputuubi-pakkauksen. Pumpputuubin ansiosta pakkauksen sisällä oleva voide ei pääse kosketuksiin sormien kanssa, jolloin tuote säilyy puhtaana pidempään. Pumppumekanismi annostelee kaiken tuubissa olevan voiteen, eikä voidetta jää tuubin pohjalle ja mene hukkaan.

B.B. Cream All-in-One Make-up toimii pohjustustuotteena, peittää ihon pienet virheet, sävyttää ihoa kevyesti sekä kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Aurinkosuojakerroin SPF 12 suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä. BB-voidetta voi käyttää joko sellaisenaan tai pohjustustuotteena meikkivoiteen alla.

Uudistuneesta BB-voiteesta tulee myyntiin kaksi eri sävyä:

10 Light Beige
12 Classic Beige

B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12, 35 ml, suositushinta 21,50 euroa, tulee myyntiin helmikuussa 2016.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER OY, kuluttajatuotteetâ€osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15468-kjhhaekbib&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy

IsaDora on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu kosmetiikkabrändi, jolla on tänä päivänä myyntipisteitä noin 40 maassa. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.