David Beckham Aqua Classic, raikas kausituoksu miehille


Todellinen klassikko ei mene koskaan pois muodista, mutta se voi uudistua modernilla, raikkaalla tavalla. Kukaan ei tiedä tätä tyyli-ikoni Davia Beckhamia paremmin. Hän tuo tänä keväänä raikkaan tuulahduksen Classic-tuoksuunsa esittelemällä siitä Aqua Classic -nimisen version.

Davidilla on synnynnäinen taito yhdistää rentoon tyylikkyyteen moderni, nykyaikainen vivahde. Hän tietää vaistomaisesti mihin pitää lisätä hiven väriä tai jokin tietty yksityiskohta, jotta hänen ajaton tyylinsä saa modernin ilmeen. Tämä sama suhtautumistapa heijastuu myös hänen uudessa Aqua Classic -tuoksussaan, jonka tarkoituksena on elävöittää jokaisen miehen tyyliä.

Energisoiva tuoksu

Aromaattinen, metsäinen tuoksu avautuu orvokin lehtien ja mausteisen kardemumman huumaavalla yhdistelmällä, jota virkistävä sitruunan tuoksu tehostaa. Tuoksun sydämessä voi erottaa hienostuneen kukkien ja yrttien yhdistelmän. Siinä salvia, maruna ja kurjenpolvi muodostavat sekoituksen, joka kuvaa David Beckhamin hienostuneen maskuliinista olemusta. Jälkituoksu paljastaa mokkanahan syvän aistillisuuden, jota täyteläinen patsuli ja tyylikäs vetiver pehmentävät. Aqua Classic on hienostunut, dynaaminen tuoksu, jossa on moderni raikas vivahde.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               David kommentoi uutta tuoksuaan seuraavasti: “Klassikot voidaan aina uudistaa lisäämällä niihin moderni vivahde. Aqua Classic -tuoksussa on modernia raikkautta, mutta samalla ajattomia vivahteita, jotka ovat tunnusomaisia kaikille klassikoille.”

Moderni versio klassisesta tuoksupullosta

Aqua Classic -tuoksu on pakattu turkoosin väriseen versioon perinteisestä Classic-tuoksupullosta. Sama, räätälintyöstä muistuttava kalanruotokuvio toistuu tässäkin pullossa, jonka sileä hopeanvärinen korkki viimeistelee. Vaalean turkoosin sävyinen tuoksuneste tuo esiin tuoksun ilmavan raikkauden. Myös tuoksukoteloon on painettu pullosta tuttu kalanruotokuvio. Loppusilauksen sekä pullolle että pakkaukselle antaa niihin painettu David Beckham -logo. 

Tuotevalikoima:

Aqua Classic eau de toilette 40 ml, suositushinta 28,30 euroa.

Myynnissä:

Aqua Classic -kausituoksu tulee myyntiin tammikuussa 2016 ja on myynnissä kevätkauden ajan.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15372-mjkbabamkj&l=FI

Uusimmat tiedotteemme:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi