IsaDora tuo kevätkynsiin farkkusävyjä, tekstuuria ja merellistä tunnelmaa


Kevään trendikkäin kynsilakkasävy on sininen. IsaDoran Jeanious-kynsilakkakokoelma on saanut innoituksensa eri farkkukuoseista vaaleasta, kivipestystä denimistä tummimpaan siniseen. Kokoelman Wonder Nail -kynsilakat tuovat kynsille runsasta kiiltoa, ja Velvet Matt Nails -kynsilakat puolestaan jättävät kynsille trendikkään mattapinnan. Sugar Nails -kynsilakka jättää kynnelle karhean tekstuurin.

Jeanious-kynsilakkakokoelmaan kuuluu kuusi kausisävyä. Sävyt tulevat myyntiin huhtikuussa 2016.

Wonder Nail 523 Stone Washed
Wonder Nail 524 Slim Fit
Wonder Nail 525 Hot Legs

Velvet Matt Nails 832 Flared
Velvet Matt Nails 833 Bootcut

Sugar Nails 136 Rugged Wear

IsaDora Gel Nail Lacquer -geelilakkojen Yacht Club -kokoelma tuo kynsiin keväisiä sailor-sävyjä. Gel Nail Lacquer -värilakkaa käytetään yhdessä Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakan kanssa, joka tekee lakkauksesta kestävämmän ja luo kynsille geelilakkauksille ominaisen kiillon ja runsauden. Geelilakka kuivuu nopeasti, eikä geelilakoille ominaista UV-valoa tarvita, vaan lakka kuivuu tavallisessa valossa. Geelilakkaus on helppo poistaa tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

Gel Nail Lacquer Yacht Club -kevätkokoelmaan kuuluvat seuraavat kausisävyt. Kaikki sävyt tulevat myyntiin maaliskuussa 2016.

251 Gone Sailing
252 Ocean Splash!
253 White Sails
254 Pink Captain
255 Love Boat
256 Sundancer
257 Ship Ahoy!
258 Red Flag
259 Yacht Club
260 Away Days

Tuotetiedot

IsaDora Gel Nail Lacquer, 6 ml, suositushinta 9,50 euroa, kausisävyt tulevat myyntiin maaliskuussa 2016
IsaDora Jeanious Wonder Nail -kynsilakka, 6 ml, suositushinta 8,50 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2016

IsaDora Jeanious Velvet Matt Nails -kynsilakka, 6 ml, suositushinta 9,90 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2016
IsaDora Jeanious Sugar Nails -kynsilakka, 6 ml, suositushinta 9,90 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2016

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER OY, kuluttajatuotteetâ€osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15658-mfdcedkfbc&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy

IsaDora on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu kosmetiikkabrändi, jolla on tänä päivänä myyntipisteitä noin 40 maassa. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi


Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.