JOLI ROUGE BRILLANT & INSTANT LIGHT LIP PERFECTING BASE


JOLI ROUGE BRILLANT
Hoitava huulipuna, joka antaa huulille läpikuultavan sävyn ja kauniin kiillon

Huulipunan uuteen värivalikoimaan kuuluu 12 sävyä, herkistä roosan sävyistä, hehkuviin pinkin ja punaisen sävyihin sekä pehmeisiin nuden sävyihin.

NÄYTTÄVÄÄ KIILTOA

Clarins tehostaa Joli Rouge Brillant -huulipunan kiiltoa antavia ominaisuuksia hienojakoisella helmiäisellä, joka antaa huulipunan sävyille kauniin hohteen sekä uudella shine booster + -yhdisteellä, joka saa valon heijastumaan kauniisti huulilta.

TEHOKASTA KOSTEUTUSTA KUUDEN TUNNIN AJAN

Joli Rouge Brillant on hoitava huulipuna, jonka koostumus sisältää seuraavia kasviuutteita:

  • luomusuolayrtin uute kosteuttaa tehokkaasti huulia, parantaa niiden muotoa ja saa huulet tuntumaan miellyttävän pehmeiltä ja joustavilta.
  • mangoöljy ja proseramidit hoitavat ja pehmittävät huulia sekä ehkäisevät tehokkaasti kosteuden haihtumista huulista.
  • lisäksi huulipuna sisältää peptidejä, jotka aktivoivat hyaluronihapon muodostumista huulissa ja ylläpitävät siten huulten oikeaa kosteustasapainoa.

OMINAISUUDET

Joli Rouge Brillant -huulipunan muoto seuraa huulten muotoa. Se saa värin levittymään helposti ja tasaisesti huulille. Punan herkullinen tuoksu muodostuu punaisista hedelmistä ja marjoista.

LUONNONSUOJELULLINEN ASPEKTI

Clarins on vähentänyt Joli Rouge Brillantin pakkauksen painoa 25 % verrattuna Joli Rouge -huulipunan pakkaukseen. Tämä vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 9 %. Koska huulipunia myydään tuhansia kappaleita, tällä on oma merkityksensä luonnonsuojelulle.

INSTANT LIGHT LIP PERFECTING BASE
Huulimeikin pohjustustuote, joka sekä estää huulipunan karkailun huulten rajojen ulkopuolelle että hoitaa tehokkaasti huulten ihoa

Pohjustustuote antaa hyvän pohjan huulimeikille ja ehkäisee huulipunan valumista huultenympärysihon pieniin ryppyihin. Tutkimukset osoittavat, että Lip Perfecting Base -pohjustustuotteen avulla huulimeikki pysyi siistin näköisenä 6 tunnin ajan. Huulipunan karkailu yli huulten rajojen väheni 38 %.

Pohjustustuotetta voidaan käyttää myös yksinään hoitavan huulituotteen tavoin. Se kosteuttaa ja suojaa huulten ihoa. Tuotteen koostumuksen sisältämät mikrohelmet häivyttävät huultenympärystän pieniä ryppyjä. Huulet hyötyvät myös tuotteen sisältämistä vahoista, jojoba, auringonkukka ja mimoosa sekä karitevoista. Ne kosteuttavat ja hoitavat tehokkaasti huulten ihoa ja pitävät sen pehmeän ja joustavan tuntuisena. Gamma orizanol ja tokoferoli suojaavat huulten ihoa vapaiden radikaalien haitoilta. Tuotteessa on makeahko, vaniljainen tuoksu.

Käyttö:
Lip Perfecting Base -pohjustustuotetta voidaan käyttää joko yksinään tai huulipunan alla. Yksinään käytettynä pohjustustuotetta levitetään sekä huulille että huultenympärysiholle, jolloin se häivyttää välittömästi huultenympärysryppyjä.

Hinnat:
Joli Rouge Brillant -huulipuna 3,5 g suositushinta 25,00 euroa
Instant Light Lip Perfecting Base -huulimeikin pohjustustuote 1,8 g suositushinta 18,80 euroa

Myynnissä:
Helmikuussa 2016.

Tuotekuvat:
http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15445-fikgalmdhh&l=FI

Uusimmat tiedotteemme:
http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti:
anne.sario@berner.fi