SILKY DESIGN ROUGE -huulipuna


Silkinpehmeän tuntuinen, hehkuvan värin huulille antava, monikäyttöinen huulipunakynä levittyy huulille vaivattomasti sisältämänsä Smooth Balm -koostumuksen ansiosta. Värin lisäksi Silky Desing Rouge -huulipuna sisältää hoitavia aineosia, jotka hoitavat huulia huulivoiteen tavoin. Punaa voidaan käyttää sekä huulten rajaamiseen että huulipunana. Kauniisti hohtava punainen silkki on ollut inspiraationa huulipunan kuudelle sävylle. Näistä punaisen sävyistä jokainen löytää sävyn, joka tuo parhaiten esiin käyttäjänsä ihon kauneuden ja silmien värin kirkkauden.
Ennen huulipunan levittämistä huulet suositellaan pohjustettavaksi Lip Base -huultenpohjustustuoteella. Tämän jälkeen huulet rajataan ensin huulipunakynän avulla ja sen jälkeen punataan samalla tuotteella.

Hoitavina aineosina Silky Design Rouge -huulipunassa toimivat auringonkukkaöljy ja Koishimaru Silk -uute.
Auringonkukkaöljy uutetaan auringonkukan siemenistä ja se kosteuttaa tehokkaasti huulten ihoa. Koishimaru Silk-uute kosteuttaa myös tehokkaasti huulten ihoa ja se antaa lisäksi huulipunalle pehmeän ja ylellisen tuntuisen koostumuksen.

Punaisen eri sävyt

Soubi DR01                                 Ebicha DR02                               Hiiro DR03

Kukkivan ruusun                         Tumma ja täyteläinen               Intensiivinen, täyteläinen
punainen                                      kuin kypsä rypäle                        karmiininpunainen

Koubainoi DR04                         Beniukon DR05                          Nisemomoiro DR06

Herkullinen                                  Lämmin ja mausteinen              Hennon vaaleanpunainen
kirsikanpunainen                        kuin punainen kurkuma             kuin persikankukka

Punaisen värin tarina
Aatelisto käytti Japanissa punaista väriä kuvamaan valtaa ja hyvinvointia. Punainen väri symboloi myös elämää, elinvoimaa ja uskoa. Punaisen eri sävyt, eloisasta karmiininpunaisesta syvään purppuranpunaiseen ja pehmeään pinkkiin, edustavat luontoa ja vaihtuvia vuodenaikoja ja niillä on edelleen merkityksensä japanilaisessa kulttuurissa.
Silky Design Rouge -huulipunien sävyt ovat saaneet inspiraationsa perinteisistä Kasane-väreistä ja niissä on silkkikankaalle ominaista läpikuultavuutta ja värien täyteläisyyttä.

Silky Design Rouge -huulipuna 1,2 g, suositushinta 36,00 euroa.

Myynnissä
Huhtikuussa 2016.

Tuotekuvat:
http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15375-cadcmimgee&l=FI

Uusimmat tiedotteemme:
http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi