Uudistuneet Multi-Active-hoitovoiteet


Vuonna 1988 markkinoille tulleet Multi-Active-hoitovoiteet ovat ylläpitäneet kiireisten nuorten aikuisten naisten ihon hyvää kuntoa. Miltei 30 vuotta myöhemmin Clarins tuo markkinoille entistä tehokkaammat Multi-Active-voiteet, jotka saavat kolmekymppisten nuorten naisten ihon voimaan hyvin aina vain kiireisemmässä elämässä.
Tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty tieteen viimeisimpiä tutkimustuloksia ja huipputeknologiaa yhdistettynä tehokkaisiin kasviuutteisiin. Nämä yhdessä vähentävät näkyvästi ensimmäisiä ryppyjä, kirkastavat ihon väriä, kosteuttavat ihoa ja ylläpitävät sen nuorekasta ulkonäköä.

Ennen Multi-Active-tuotteiden uudistamista Clarins teki tutkimuksen, jossa naisilta kysyttiin, mitkä tekijät heidän mielestään aiheuttavat ikääntymisen merkkien näkymistä heidän ihossaan. Tutkimukseen osallistui 1571 iältään 30–39 -vuotiasta naista ympäri maailmaa.

ENSIMMÄISET RYPYT, IHON KIINTEYDEN MENETYS, HARMAA IHON VÄRI

Tutkimuksessa nousi esiin kaksi selkeää tekijää, jotka vaikuttavat ihon nuorekkaaseen ulkonäköön:

 • Unen puute, 59 % vastanneista
 • Stressi, 53 % vastanneista

Vastaajat ovat oikeassa. Clarinsin suorittaman pitkällisen tutkimustyön tuloksena kävi ilmi, että liian kiireinen elämäntyyli vaikuttaa haitallisesti ihon nuorekkuutta ylläpitävän solun, fibroblastin, toimintaan. Stressi ja liian vähäinen uni aiheuttavat vapaiden radikaalien liikatuotantoa. Jatkuvalle rasitukselle altistuva fibroblastisolu väsyy, eikä jaksa enää ylläpitää ihon nuorekasta ulkonäköä. Näin ensimmäiset ikääntymisen merkit pääsevät ilmestymään ihoon.

Fibroblastisolu

Solu, joka vastaa ihon nuorekkaasta ulkonäöstä tuottamalla kollageenia, elastiinia ja dermiksen soluväliainetta.

Soluihin kohdistuva vaikutus

Teknologia, joka kohdistuu ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin ihossa.
Clarins hyödyntää uudistuneissa Multi-Active-hoitolinjan voiteissa uudentyyppisiä, ohjelmoituja mikrokapseleita, joiden vaikutus kohdistuu suoraan rasittuneisiin fibroblastisoluihin. Clarins on pakannut näiden ohjelmoitujen mikrokapseleiden sisään takiaisuutetta, joka toimii voimakkaana antioksidanttina ja elvyttää tehokkaasti ihon toimintoja. Tiede ja luonto yhdistävät voimansa suojatakseen ja virkistääkseen kiireisen elämäntyylin rasittamaa fibroblastisolua.

Ehkäistäkseen ensimmäisten ikääntymisen merkkien näkymistä ihossa on Clarins lisännyt Multi-Active-voiteisiin kahta kasviuutetta, jotka tehostavat takiaisuutteen ihon nuorekasta ulkonäköä ylläpitävää vaikutusta.

Päivävoiteessa takiaisuutteen vaikutusta tehostaa muumiopensaasta saatu uute. Tämä Etelä-Afrikassa kasvava pensas on tunnettu kyvystään kestää kuivuutta. Voiteeseen lisättynä se ehkäisee päivittäisen stressin vaikutuksia ihoon.

Yövoide taas sisältää kalifornialaisen luomu-unikon uutetta. Kyseinen kasviuute kompensoi pitkäksi venyneiden iltojen ja valvottujen öiden haitallisia vaikutuksia ihoon. Iho näyttää aamulla levänneeltä ja virkeältä.

Ensimmäiset rypyt

Ensimmäisten ryppyjen muodostuminen on maailmanlaajuisesti suurin ikääntymisen merkkeihin liittyvä huolenaihe noin kolmekymmentävuotiaiden ikäryhmässä. Siksi Clarins on lisännyt Multi-Active-voiteisiin kaksi ohdakeuutteen vaikutusta tehostavaa kasviuutetta.

Multi-Active-päivävoiteeseen on lisätty Etelä-Afrikassa kasvavan muumiopensaan uutetta. Kyseinen pensas on tottunut selviämään erittäin kuivissa olosuhteissa. Pensaasta saatu uute ehkäisee päivittäisen stressin ihoa ennenaikaisesti vanhentavaa vaikutusta. Ensimmäisten ryppyjen muodostuminen hidastuu ja iho näyttää raikkaalta ja hyvinvoivalta.

Multi-Active-yövoide taas sisältää kalifornialaisen luomu-unikon uutetta. Tämä kasvi sulkee terälehtensä yön ajaksi uudistuakseen. Kukasta saatu uute ehkäisee liian lyhyiden yöunien ja yöheräämisten aiheuttamia vaurioita ihossa. Ihon vaurioita korjaava vaikutus tehostuu ja iho näyttää aamulla levänneeltä ja raikkaalta.

Clarins on tutkinut päivittäisen stressin vaikutuksia ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen ja ensimmäisten ryppyjen syntymiseen. Tutkimuksissa kävi ilmi, että stressi aiheuttaa CRH-nimisen hormonin liikatuotantoa. Tällä on selkeä vaikutus ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen.

 1. Fibroblastisolun toiminta heikkenee

Solun toimintaa heikentävän CXCL3-geenin toiminta aktivoituu 48%.

 1. Dermiksen tukirakenne heikkenee

Dermiksen tukirakennetta rappeuttavan MMP1-entsyymin tuotanto lisääntyy 60 %.

 1. Dermiksen soluväliaineen ja dermiksen ja epidrmiksen välisen tyvikalvon rakenteen heikkeneminen

Tyvikalvon muodostavat aineosat vähenevät seuraavasti:

Kollageeni IV -38 %

Kollageeni XVI -53 %

Dermiksen soluväliaineen muodostavat aineosat vähenevät seuraavasti:

Kollageeni 1 -55 %

Kollageeni III -39 %

Multi-Active-päivävoiteen sisältämä muumiopensaan uute ehkäisee tehokkaasti päivittäisen stressin vaikutuksia ihoon. Ensimmäisten ryppyjen muodostuminen hidastuu ja iho näyttää virkeältä ja elinvoimaiselta.

 1. Fibroblastisolun toimintaa heikentävän CXCL3-geenin toiminta hidastuu 60 %.
 2. Dermiksen tukirakennetta heikentävän MMP1-entsyymin määrä vähenee 50 %.
 3. Dermiksen soluväliaineen ja epidermiksen ja dermiksen tyvikalvon muodostamien aineosien tuotanto lisääntyy seuraavasti:

Tyvikalvo:

 • kollageeni IV määrä lisääntyy 30 %
 • kollageeni XVI määrä lisääntyy 90 %

Dermiksen soluväliaine:

 • kollageeni 1 määrä lisääntyy 40 %
 • kollageeni III määrä lisääntyy 40 %

Clarins tutki myös liian vähäisen unen määrän vaikutusta ihoon ja ensimmäisten ryppyjen muodostumiseen. Yön aikana iho korjaa stressin aikaansaamia vaurioita tuottamalla antioksidanttina toimivaa hormonia, melatoniinia. Mikäli yöuni on katkonaista tai nukutaan liian vähän, vähenee melatoniinin eritys. Tämä heikentää ihon vaurioita korjaavaa mekanismia.

Multi-Active-yövoiteeseen lisätty kalifornialaisen luomu-unikon uute vahvistaa ihon suojaa vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia vastaan sekä tehostaa kollageenin tuotantoa. Iho näyttää aamulla levänneeltä ja raikkaalta.

 • Vapaiden radikaalien aiheuttamat vauriot vähenevät 96 %
 • Kollageen I tuotanto paranee 89 %

Multi-Active-voiteilla tehdyt kuluttajatestit

Kahdeksan naista kymmenestä oli sitä mieltä, että Multi-Active-voiteet palauttivat heidän ihonsa nuorekkuuden ja raikkauden.

Ensimmäisen levityskerran jälkeen:

 • 97 % tunsi ihonsa kosteutetuksi
 • 95 % tunsi ihonsa pehmeäksi
 • 82,5 % piti ihoaan kauniina

Neljän viikon käytön jälkeen

 • 81 % piti ihoaan aiempaa sileämpänä
 • 86 % tunsi ihonsa virkeäksi ja elinvoimaiseksi
 • 82 % sanoi ihonsa näyttävän raikkaalta ja hehkuvalta aamusta iltaan

Miellyttävän tuntuiset koostumukset

Multi-Active-päivävoide

Ihoa tehokkaasti kosteuttava voide sisältää valoa kauniisti heijastavia pigmenttejä, jotka saavat ihon näyttämään välittömästi aiempaa kauniimmalta. Iho tuntuu miellyttävän pehmeältä ja näyttää ruusunhohtoiselta. Voiteen hento hedelmäiskukkainen, kirsikasta ja vakoisista liljoista koostuva tuoksu saa olon tuntumaan raikkaalta.

Multi-Active-yövoide

Ihoa tehokkaasti kosteuttava voide, joka sisältää luomukaritevoita saa ihon tuntumaan välittömästi miellyttävältä. Sen jasmiinista, freesiasta ja heliotroopista koostuva tuoksu rauhoittaa mieltä.

Kummassakin voiteessa on hyödynnetty uuden sukupolven selluloosahelmiä, jotka ovat peräisin luonnosta, ovat biohajoavia ja kantavat ECOSERT-merkintää. Nämä helmet saavat voiteet tuntumaan miellyttävän pehmeiltä ja ikään kuin sulamaan ihoon voiteita levitettäessä.

Tuotevalikoima ja hinnat

Multi-Active-päivävoiteet

Multi-Active Day Cream All Skin Types 50 ml, kaikille ihotyypeille, suositushinta 67,25 euroa

Multi-Active Day Cream-Gel 50 ml, normaalille- ja sekaiholle, suositushinta 67,25 euroa

Multi-Active Day Cream Dry Skin 50 ml, kuivalle iholle, suositushinta 67,25 euroa

Multi-Active Day Cream SPF 20 50 ml, kaikille ihotyypeille, suojakerroin 20, suositushinta 67,25 euroa

Multi-Active-yövoiteet

Multi-Active Night Cream Light 50 ml, normaalille- ja sekaiholle, suositushinta 74,40 euroa

Multi-Active Night Cream Comfort 50 ml, kuivalle iholle, suositushinta 74,40 euroa

Uudistuneet Multi-Active-voiteet tulevat myyntiin maaliskuussa 2016.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15690-fdhdlkjaeg&l=FI

Uusimmat tiedotteemme:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuottet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi