Herbinan hiustenhoidon uutuudet tuovat kiiltoa ja tuuheutta suomalaisille hiuksille

Kotimainen Herbina uudistaa keväällä hiustenhoitotuotteiden valikoimaansa. Uuden Gloss & Shine -sarjan shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä hoitosuihke tuovat kiiltoa ja hoitoa kaikille hiustyypeille, ja Volumizer-sarjan shampoo ja hoitoaine tuuheuttavat hiuksia. Myös tuttu Herbina Syväpuhdistava shampoo saa uuden, raikkaan ilmeen. Kotimaiset uutuudet valmistetaan Heinävedellä, ja ne on suunniteltu suomalaisten hiusten tarpeisiin. Kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus.

Herbina Gloss & Shine Shampoo, 400 ml, pesee hiukset hellävaraisesti antaen niille loistavaa kiiltoa ja eloisuutta. Shampoon vadelmauutetta sisältävä koostumus hoitaa hiuksia ja parantaa niiden käsiteltävyyttä. Pantenoli kosteuttaa ja suojaa hiuksia.

Herbina Gloss & Shine Hoitoaine, 200 ml, viimeistelee hiusten kauniin kiillon, parantaa hiusten käsiteltävyyttä sekä vähentää hiusten sähköisyyttä. Vadelmauutetta sisältävä hoitoaine kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä ylellisen kiiltävät. Hiukset ovat hoidetun ja pehmeän tuntuiset.

Herbina Gloss & Shine Hoitosuihke, 150 ml, on hiuksiin jätettävä suihke, joka hoitaa hiuksia ja antaa niille kauniin kiillon lisäksi miellyttävän, miedon marjaisan tuoksun. Suihke kosteuttaa hiuksia, vähentää hiusten sähköisyyttä ja auttaa selvittämään hiukset. Tuotetta voi käyttää myös hiustuoksuna, ja kätevä muovipullo kulkee mukana laukussa, jolloin hiuksia hellivää suihketta voi lisätä pitkin päivää.

Herbina Volumizer Shampoo, 400 ml, tuo tuuheuden tuntua ja ilmavuutta tyvestä latvaan hennoimmillekin hiuksille. Lehmusuutetta ja karviaisuutetta sisältävän shampoon vehnäproteiini vahvistaa ja suojaa hiuksia, ja pantenoli kosteuttaa hiuksia. Shampoossa on vehreä, kesäinen tuoksu, ja shampoo on biohajoava.

Herbina Volumizer Hoitoaine, 200 ml, tuuheuttaa ja kosteuttaa hiuksia tehden niistä ilmavat ja runsaan tuntuiset. Hoitoaine sisältää karviaisuutetta, lehmusuutetta sekä hiuksia kosteuttavia pantenolia ja betaiinia. Vehnäproteiini vahvistaa ja suojaa hiuksia. Hoitoaineessa on vehreä, kesäinen tuoksu, ja hoitoaine on biohajoava.

Herbina Syväpuhdistava Shampoo, 200 ml, poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämät, metalli-ionit ja veden aiheuttamat värjäymät. Lehmus- ja karviaisuutetta sisältävä koostumus kosteuttaa ja hoitaa hiuksia tehden niistä ilmavan tuntuiset. Syväpuhdistava shampoo sopii kaikille hiustyypeille.

Tuotetiedot

Herbina Gloss & Shine Shampoo, 400 ml, hinta noin 4,60 euroa
Herbina Gloss & Shine Hoitoaine, 200 ml, hinta noin 3 euroa
Herbina Gloss & Shine Hoitosuihke, 150 ml, hinta noin 3,90 euroa

Herbina Volumizer Shampoo, 400 ml, hinta noin 4,60 euroa
Herbina Volumizer Hoitoaine, 200 ml, hinta noin 3 euroa
Herbina Syväpuhdistava Shampoo, 200 ml, hinta noin 3,40 euroa

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527

Tuotekuvat:
http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15992-hckigbalbf&l=FI

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy Kulutustavarat, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Herbina
on valmistanut hellävaraisia ja hurmaavia, suomalaiselle naiselle suunniteltuja tuotteita jo yli 30 vuoden ajan. Herbina-tuotteet auttavat vaalimaan luonnollista kauneutta, ja tuovat arkeen hemmottelun tuntua. Tuotteet saavat voimansa luonnosta ja sen upeista raaka-aineista. Lisätietoja: www.herbina.fi, www.facebook.com/HerbinaSuomesta

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa