Herbinan uudet Mango Spa ja Aqua Spa -vartalonhoitotuotteet tuovat tuulahduksen tropiikin auringosta

Kotimaisen Herbinan uudet Mango Spa ja Aqua Spa -vartalonhoitotuotteet hoitavat ihoa ja herkulliset tuoksut hemmottelevat aisteja. Uutuudet ovat saaneet inspiraationsa tropiikin auringosta, turkoosinsinisistä laguuneista ja luonnon omista raaka-aineista. Kaikki uutuudet valmistetaan Heinävedellä ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Herbina Mango Spa -sarjan vartaloemulsio, vartalokuorinta ja kauneusöljy sisältävät öljypohjaista, kosteuttavaa ja ravitsevaa mangouutetta sekä porkkanauutetta, joka on tehokas antioksidantti. Mangouute sisältää C-vitamiinia ja porkkanauute A-vitamiinia, jota tarvitaan ihon uudistumiseen. Tuotteiden hurmaavassa mangon tuoksussa on mukana häivähdys vaniljaa. Herbina Aqua Spa -sarjan vartaloemulsio sisältää kookosvettä ja lummeuutetta, jotka tehostavat vartaloemulsion kosteuttavaa ja ihoa pehmentävää vaikutusta. Kevyessä tuoksussa yhdistyvät raikkaat, vedenomaiset tuoksut ja häivähdys kieloa, orvokkia ja jasmiinia.

Herbina Mango Spa ja Aqua Spa -sarjat sisältävät seuraavat tuotteet:

Herbina Mango Spa Ravitseva Vartaloemulsio, 400 ml, on helposti levittyvä, kevyt emulsio, joka imeytyy nopeasti ja jättää iholle silkkisen pehmeän tunteen. Iho pysyy kosteutettuna pitkään. Manteliöljy ravitsee ja pehmentää ihoa, ja E-vitamiinipitoinen sheavoi tukee ihon uudistumista.

Herbina Mango Spa Vartalokuorinta, 150 ml, puhdistaa, pehmentää, silottaa ja virkistää ihoa poistamalla kuollutta ihosolukkoa. Tuote kuorii ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, ja kevyesti vaahtoava koostumus myös puhdistaa ihon.

Herbina Mango Spa Kauneusöljy, 100 ml, on nopeasti imeytyvä ihoöljy, joka hemmottelee, hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti kasvojen ja vartalon ihoa. Kosteuttavat kasviöljyt, E-vitamiini ja mangouute kaunistavat ihoa antaen sille samettisen pehmeyden tunteen. Kauneusöljyä voi käyttää sellaisenaan tai sekoitettuna esimerkiksi Mango Spa -vartaloemulsioon tai hajusteettomaan kosteusvoiteeseen. Tuote sopii käytettäväksi hierontaöljynä, tai pieninä määrinä myös hiuksia hemmottelevana öljynä. Kätevästä pumppupullosta on helppo annostella sopiva määrä tuotetta.

Herbina Aqua Spa Raikastava Vartaloemulsio, 400 ml, jättää iholle silkkisen tunteen ja raikkaan, miedon tuoksun. Helposti levittyvä, kevyt vartaloemulsio imeytyy nopeasti iholle ja kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Oliiviöljy ja kookosöljy kosteuttavat, ravitsevat ja pehmentävät ihoa, ja E-vitamiinipitoinen lummeuute ja kookosvesi tehostavat kosteutusta.

Tuotetiedot:
Herbina Mango Spa Ravitseva Vartaloemulsio, 400 ml, hinta noin 6 euroa

Herbina Mango Spa Vartalokuorinta, 150 ml, hinta noin 5 euroa
Herbina Mango Spa Kauneusöljy, 100 ml, hinta noin 7 euroa
Herbina Aqua Spa Raikastava Vartaloemulsio, 400 ml, hinta noin 6 euroa

Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuussa 2016.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15986-iigldgbacg&l=FI

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy Kulutustavarat, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy

Herbina on valmistanut hellävaraisia ja hurmaavia, suomalaiselle naiselle suunniteltuja tuotteita jo yli 30 vuoden ajan. Herbina-tuotteet auttavat vaalimaan luonnollista kauneutta, ja tuovat arkeen hemmottelun tuntua. Tuotteet saavat voimansa luonnosta ja sen upeista raaka-aineista. Lisätietoja: www.herbina.fi, www.facebook.com/HerbinaSuomesta

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa