Herbinan uutuustuoksut tuovat iholle kesätuulen kuiskauksen ja tropiikin auringon

Herbina laajentaa keväällä tuoksuvalikoimaansa, kun suositut Body Mist -vartalotuoksut täydentyvät Paradise Passion ja Blue Lagoon -uutuustuoksuilla. Alumiinittomien parfyymideodoranttien valikoima täydentyy raikkaalla Sparkling Green -tuoksulla. Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuussa 2016.

Herbina Body Mist -vartalosuihkeet sopivat käytettäväksi niin vartalolla, hiuksilla kuin huonetuoksunakin, ja tuoksut ovat myös kevyt vaihtoehto hajuvedelle. Kätevänkokoinen 100 ml tuoksupullo kulkee helposti mukana kesän riennoissa, ja tuoksua voi tarvittaessa lisäillä päivän mittaan. Vuonna 2015 lanseeratut Strawberry Kiss ja Melon Love -tuoksut saavat huhtikuussa seurakseen kaksi aurinkoista uutuutta: Paradise Passion ja Blue Lagoon ovat saaneet innoituksensa tropiikin auringosta ja turkoosinsinisistä laguuneista. Kaikki Body Mist -tuoksut valmistetaan Heinävedellä, ja niillä on Avainlippu-tunnus.

Herbina Body Mist Paradise Passion, 100 ml, on trooppisen hedelmäinen tuoksu, jonka ensituoksussa erottuvat mandariini ja appelsiini, ja sydäntuoksu on persikkainen ja hedelmäinen kukkaistuoksu. Pohjatuoksussa hurmaavat kookos ja vanilja. Tuoksu tuo mieleen tropiikin kuuman auringon kosketuksen ja eksoottisten hedelmien mehukkuuden.

Herbina Body Mist Blue Lagoon, 100 ml, on kuulas ja raikas vesituoksu, joka tuo iholle kesätuulen kuiskauksen ja vie mielen läpikuultavan veden kutsuvaan kimallukseen. Ensituoksu on sitruunainen vesituoksu, jossa on häivähdys ruohoa, melonia ja vihreää omenaa. Kukkainen sydäntuoksu sisältää vivahteita hedelmistä, kielosta, sireenistä, ruususta, jasmiinista ja persikasta. Tuoksun pohja muodostuu pehmeistä, puumaisista tuoksuista.

Raikas Sparkling Green täydentää Perfume Deodorant -valikoimaa

Herbina Parfyymideodorantit tuovat pitkäkestoista raikkautta koko vartalolle. Parfyymideodoranttia voi käyttää joko deodoranttina tai suihkauttaa koko vartalolle hajuveden sijaan. Tuotteet eivät sisällä alumiinisuoloja.

Herbina Perfume Deodorant Sparkling Green on pirteä, kuplivan raikas uutuustuoksu parfyymideodoranttien valikoimassa. Pitkäkestoinen tuoksu pitää olon raikkaana koko päivän. Ensisuihkaisu tuoksuu omenalle, granaattiomenalle ja ananakselle, ja sydäntuoksussa erottuvat jasmiini, ruusu, omena sekä punaiset hedelmät ja marjat. Pohjatuoksussa on myskiä ja persikkaa. Herbina Perfume Deodorant -valikoimaan kuuluvat myös klassikkotuoksut, samettinen, myskinen ja vaniljainen Elegant Black ja romanttinen kukkaistuoksu Blooming Rosa.

Tuotetiedot

Herbina Body Mist Paradise Passion ja Blue Lagoon, 100 ml, hinta noin 6 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2016

Herbina Perfume Deodorant Sparkling Green, 100 ml, hinta noin 3 euroa, tulee myyntiin huhti-toukokuussa 2016

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15993-eicjmkkdgk&l=FI

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy Kulutustavarat, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Herbina
on valmistanut hellävaraisia ja hurmaavia, suomalaiselle naiselle suunniteltuja tuotteita jo yli 30 vuoden ajan. Herbina-tuotteet auttavat vaalimaan luonnollista kauneutta, ja tuovat arkeen hemmottelun tuntua. Tuotteet saavat voimansa luonnosta ja sen upeista raaka-aineista. Lisätietoja: www.herbina.fi, www.facebook.com/HerbinaSuomesta

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa