Rimmel Colour Precise Eyeliner tuo katseeseen näyttävän, tarkan rajauksen


Rimmel Colour Precise Eyeliner on nestemäinen silmänrajaustussi, jonka tarkan kärjen ja runsaspigmenttisen, intensiivisen värin ansiosta silmiin on helppo luoda graafinen, näyttävä rajaus. Pehmeän tussin kärjellä voi tehdä joko tarkan ja ohuen tai paksun ja näyttävän rajauksen. Ergonomisesti muotoiltu pakkaus tuo varmuutta rajaamiseen. Tahraamaton koostumus kuivuu nopeasti, ja virheetön lopputulos kestää hyvänä jopa 24 tuntia. Koostumus kestää lämpöä ja kosteutta.

Tuotetiedot

Rimmel Colour Precise Eyeliner 001 Black, suositushinta 8,50 euroa, tulee myyntiin maaliskuussa 2016

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15833-hjjjfefala&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.