Rimmel Face Sculpting Palette by Kate muotoilee ja korostaa kasvonpiirteitä


Rimmel Face Sculpting Palette by Kate yhdistää samaan tuotteeseen korostusvärin, aurinkopuuterin ja poskipunan. Paletilla on helppo luoda luonnollinen ja raikas kasvomeikki ja muotoilla ja korostaa kasvonpiirteitä kevyesti tai dramaattisemmin. Puuterimaiset, pitkäkestoiset sävyt levittyvät hyvin kasvoille ja sulautuvat ihon omaan sävyyn. Kate Mossin kanssa yhteistyössä luotu paletti on Rimmelin ensimmäinen kasvoja muotoileva paletti.

Puuterimainen, hohtoa antava korostusväri korostaa kasvojen korkeimpia kohtia. Korostusväriä levitetään poskiluun päälle, nenän keskiosaan, otsalle ja kulmaluulle. Aurinkopuuteri levitetään poskiluun ja leuan alle ja ohimoille, ja heleyttävä poskipuna tuo väriä poskipäille.

Face Sculpting Palette by Kate on saatavilla viileässä sävyssä 01 Golden Sands ja lämpimässä sävyssä 02 Coral Glow. Ruusukuparin värisessä pakkauksessa on mukana helpot ohjeet tuotteen käytöstä.

Tuotetiedot

Rimmel Face Sculpting Palette by Kate, 20 g, suositushinta 10,50 euroa, tulee myyntiin maaliskuussa 2016

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15834-ifdajmkaal&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.