Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine -huulipuna tuo huulille läpikuultavat, keväiset sävyt


Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine on kevyt huulipuna, joka jättää huulille läpikuultavan ja erittäin kiiltävän lopputuloksen. Runsaspigmenttisen huulipunan vitamiineja sisältävä koostumus kosteuttaa ja ravitsee huulia, ja lopputuloksena on herkullisen väriset, kiiltävät huulet. Erittäin kevyt, tahraamaton koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä koko päivän. Aurinkosuojakerroin 20 suojaa huulia auringon haitallisilta säteiltä.

Moisture Renew Sheer & Shine -huuliupunasta tulee myyntiin viisi energistä sävyä:

200                     Glow-Rious Pink
300                     Pink Rules
500                     Red-y, Set, Go!
600                     Spin All Spring
700                     Better & Brighter

Tuotetiedot

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine -huulipuna, 4 g, suositushinta 8,50 euroa, tulee myyntiin maaliskuussa 2016

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15859-fgmbmdcfme&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.