XZ tuo herkullisia uutuuksia värjättyjen hiusten hoitoon

Kotimainen XZ laajentaa hiustenhoidon valikoimaansa värjätyille hiuksille tarkoitetuilla XZ Raparperi-punaherukka -tuotteilla. Sarjan shampoo ja hoitoaine auttavat pidentämään hiusvärin kestoa ja hoitavat ja kosteuttavat käsiteltyjä hiuksia.

Uuden XZ Raparperi-punaherukka -sarjan shampoo ja hoitoaine auttavat ehkäisemään hiusvärin haalenemista. Kemiallisesti käsitellyt hiukset saattavat muuttua huokoisiksi, kuiviksi tai kiillottomiksi, jolloin ne tarvitsevat erityistä hoitoa. Raparperi-punaherukka-tuotteet hoitavat, vahvistavat ja kosteuttavat käsiteltyjä hiuksia. Raikkaassa tuoksussa yhdistyvät kirpeä raparperi ja marjaisa herukka.

XZ Raparperi-punaherukka -shampoo, 250 ml, auttaa pidentämään hiusvärin kestoa ja hoitaa, vahvistaa ja kosteuttaa käsiteltyjä hiuksia vähentäen niiden katkeilua. Shampoo myös suojaa hiuksia hiustenkuivaajan lämmöltä. Hiukset näyttävät kiiltäviltä, terveiltä ja luonnollisen ilmavilta.

XZ Raparperi-punaherukka -hoitoaine, 200 ml, auttaa pidentämään hiusvärin kestoa ja saa hiukset näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. Hoitoaine sisältää pantenolia ja E-vitamiinia, jotka hoitavat ja kosteuttavat hiusta tehden niistä helpommin käsiteltävät. Hoitoaine myös vähentää hiusten sähköisyyttä ja parantaa hiusten kammattavuutta. Hoitoaine suojaa hiuksia hiustenkuivaajan lämmöltä.

XZ on jälleen Suomen luotetuin shampoomerkki

XZ on valittu Suomen luotetuimmaksi shampoomerkiksi jo viidennen kerran Valittujen Palojen vuosittaisessa Luotetuin Merkki -tutkimuksessa. Tutkimukseen vastasi 1967 Valitut Palat -lehden tilaajaa. XZ sai kuluttajilta kategoriansa korkeimmat arviot laadusta, hintansa arvoisuudesta ja eettisestä vastuullisuudesta.

Tuotetiedot:

XZ Raparperi-punaherukka -shampoo, 250 ml, hinta noin 3 euroa
XZ Raparperi-punaherukka -hoitoaine, 200 ml, hinta noin 3 euroa

Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuussa 2016.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Maria Rämö, viestintä, puh. 0207 91 4527, maria.ramo@berner.fi
Sanni Väinölä, brand manager, puh. 0207 91 4520, sanni.vainola@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15976-jghkkhijgb&l=FI

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Suomen luotetuin* shampoomerkki XZ on ollut osa suomalaista arkea jo 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt XZ-shampoot ja -hoitoaineet valmistetaan Heinävedellä. Suurin kotimainen hiustenhoitosarja sisältää yli 40 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen tarpeisiin. www.xz.fi (* Valitut Palat, Suomen luotetuin shampoomerkki 2016)

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa ja tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa