LV:n hellävaraiset uutuudet hemmottelevat kasvojen ja kainaloiden ihoa

Kotimainen LV laajentaa valikoimaansa kolmella uutuudella: Kosteuttava misellivesi puhdistaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa, Kosteuttava päivävoide SPF 15 tuo kasvoille kevyttä kosteutusta ja Hoitava Roll-On Antiperspirant antaa 48 tunnin suojan hikoilua vastaan. Kaikki uutuudet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia ja kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Tuotteet valmistetaan Heinävedellä ja niillä on Avainlippu-tunnus.

LV Kosteuttava misellivesi 3in1, 250 ml, yhdistää samaan tuotteeseen silmämeikinpoistoaineen, kasvojenpuhdistusaineen ja kasvoveden, ja tuote sisältää myös kosteuttavan emulsion. Misellivesi puhdistaa hellävaraisesti kevyen meikin, silmämeikin ja epäpuhtaudet kasvoilta, ja iho on raikas, puhdas ja kosteutettu. Tuotetta ei tarvitse huuhdella pois, eli tuote sopii erinomaisesti esimerkiksi mökille tai veneeseen, kun vettä ei aina ole saatavilla kasvojenpuhdistukseen. Kosteuttavia ja hoitavia ainesosia sisältävä misellivesi soveltuu kaikille ihotyypeille.

LV Kosteuttava päivävoide SPF 15, 60 ml, on kevyt, pehmeä ja helposti imeytyvä päivävoide, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Aurinkosuojakerroin SPF 15 suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Kevyt päivävoide soveltuu kaikille ihotyypeille ja myös kevään ja kesän kevyemmäksi kosteusvoiteeksi niille, jotka talvella kaipaavat runsaampaa kosteutusta. Voide sisältää antioksidanttista E-vitamiinia, hoitavaa pantenolia ja rauhoittavaa bisabololia.

LV Hoitava Roll-On Antiperspirant, 60 ml, on tehokas, hajusteeton ja alkoholiton antiperspirantti, joka jättää iholle silkinpehmeän tunteen. Nopeasti kuivuva koostumus rauhoittaa ja hoitaa kainaloiden ihoa, ja antaa iholle 48 tunnin suojan hikoilua vastaan.

Tuotetiedot

LV Kosteuttava misellivesi 3in1, 250 ml, hinta noin 3,90 euroa
LV Kosteuttava päivävoide SPF 15, 60 ml, hinta noin 5 euroa
LV Hoitava Roll-On Antiperspirant, 60 ml, hinta noin 3 euroa

Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuussa 2016.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527
Sanni Väinölä, brand manager, sanni.vainola@berner.fi, puh. 0207 91 4520

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=16173-gcmfdklkcg&l=FI

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

LV on hoitanut suomalaisten herkkää ihoa yli 50 vuoden ajan. Hajusteettomat ja väriaineettomat LV-tuotteet sopivat koko perheelle. Kotimainen LV-tuotesarja on kehitetty yhteistyössä suomalaisten ihoasiantuntijoiden sekä Allergia- ja astmaliiton kanssa. www.lumivalko.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa ja tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja:
www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa