Rimmel #Insta Flawless peittää ihon pienet virheet ja tuo kasvoille luonnollista hehkua

Uusi Rimmel #Insta Flawless Skin Tint SPF 15 -sävyvoide tuo kasvoille luonnollista hehkua, tasoittaa ihon sävyä, peittää ihon pienet virheet ja auttaa peittämään väsymyksen merkkejä. Lopputuloksena on hehkuva, virheettömän näköinen iho. Erittäin kevyt koostumus levittyy hyvin iholle ja kosteuttaa ihoa jopa 24 tunnin ajan. Aurinkosuojakerroin SPF 15 suojaa kasvoja auringon haittavaikutuksilta.

#Insta Flawless -sävyvoidetta voi käyttää sellaisenaan tuomassa kasvoille luonnollista hehkua, tai meikkivoiteen alla primerin tavoin, jolloin tuote auttaa meikkivoidetta kestämään iholla hyvänä pidempään.    

Tuotetiedot

Rimmel #Insta Flawless Skin Tint SPF 15 -sävyvoide, 30 ml, suositushinta 9,40 euroa, tulee myyntiin touko-kesäkuussa 2016

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=16066-cacbglaeea&l=FI

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.