Rimmelin uusi Super Gel -kynsilakka: geelilakkauksen kesto ja kiilto ilman uv-lamppua

Rimmel Super Gel tuo kynsiin geelilakkauksille ominaisen keston, kiillon ja runsauden ilman uv-lamppua. Kaksivaiheinen geelilakkaus kuivuu luonnonvalossa, ja lopputuloksena on erittäin kestävä ja kiiltävä, täyteläinen lakkaus, joka pysyy kynsissä jopa 14 päivää. Lakkaus on helppo poistaa kynsistä tavallisella kynsilakanpoistoaineella kynsiä vahingoittamatta.

Vaihe 1: Levitä kynnelle kaksi kerrosta Super Gel -värilakkaa. Lakan koostumus sisältää myös aluslakan, eli erillistä aluslakkaa ei tarvita. Lakka on helppo levittää tarkalla Precision Brush -harjalla, joka jättää kynnelle kauniin lopputuloksen jo ensimmäisellä harjanvedolla.

Vaihe 2: Levitä kynnelle Super Gel Top Coat -päällyslakka, joka aktivoi geelilakkauksen kuivumisen luonnonvalossa. Lakkaus kuivuu nopeasti, ja lopputulos on kiiltävä, runsas ja kestävä.

Geelilakoista tulee myyntiin kymmenen sävyä sekä Super Gel Top Coat -päällyslakka. Sävyistä viisi on Kate Mossin suunnittelemia.

011                     Bare Yourself by Kate
021                     New Romantic by Kate
022                     Angel Wing
023                     Grape Sorbet
024                     Red Ginger by Kate
025                     Urban Purple
032                     Cocktail Passion
033                     Happily Evie After
041                     Darling Dahlia by Kate
042                     Rock n Roll by Kate

Tuotetiedot

Rimmel Super Gel ja Super Gel Top Coat, 12 ml, suositushinta 6,90 euroa, tulee myyntiin toukokuussa 2016

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=16067-mdljkcahce&l=FI

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.