Uutuus autonhoitoon Korrekilta: Keraaminen ohutkalvopinnoite jokamiehen käyttöön

– Auton maalipinnan pinnoitus on ammattipiireissä kova juttu. Nyt se onnistuu jokaiselta. Monen autoilijan mielestä vahaus on hankala toimenpide. Vastasimme haasteeseen kehittämällä uuden Korrek PRO ohutkalvopinnoitteen ja viimeistelyaineen. Niillä on todella helppo suojata auton maalipinta kestävästi, kertoo autonhoidon tuoteryhmäpäällikkö Tomi Laitila Berneriltä.

Suomalaisista autoilijoista 48 prosenttia vahaa autonsa itse (Suomi Tänään -monitilaajatutkimus 3/15). Tänä keväänä moni voi vaihtaa uudenlaiseen ja helpompaan tapaan hoitaa autoa.

Ammattilaispiireissä maailmalla on viime vuosina siirrytty vahauksesta yhä enemmän autojen pinnoitukseen. Kotimainen autonhoitotuotteiden markkinajohtaja Korrekin uudessa Korrek PRO –tuotesarjassa on kaksi TFC-ohutkalvopinnoitetta (Thin Film Coating), kestopinnoite ja viimeistelyaine.

Korrek PRO kestopinnoite muodostaa käsiteltävälle pinnalle erittäin kestävän, likaa ja vettä hylkivän suojan. Pinnoite levitetään pesun jälkeen kostealle pinnalle pullosta suihkimalla ja levitetään pakkauksessa tulevalla sienellä. Toisin kuin vahauksessa, mitään kohtaa autossa ei tarvitse suojata tai varoa. Auto huuhdellaan käsittelyn jälkeen vedellä, jolloin pinnoite aktivoituu. Lopuksi pyyhitään mikrokuituliinalla ylimääräinen pinnoite pois ja auto kuivaksi. Liukas ja kiiltävä keraaminen pinnoite on valmis.

Pinnoituksen lisäksi auton maalipintaa voi hoitaa Korrek PRO viimeistelyaineella. Se antaa kaikenlaisille maalipinnoille loistavan kiillon ja erityisesti metallivärin se suorastaan herättää eloon. Tuote täydentää kestopinnoitetta ja sopii myös yksin käytettäväksi vahauksen tai pesun jälkeen.

Pinnoittaminen sopii parhaiten hyville tai kohtuullisen hyväkuntoisille maalipinnoille.

Tuotetiedot

Korrek PRO kestopinnoite, 350 ml, hinta noin 27 euroa 
Korrek PRO viimeistelyaine, 350 ml, hinta noin 17 euroa 

Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuussa 2016.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Tomi Laitila, category manager, tomi.laitila@berner.fi , puh. 0207 91 4336 

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=16215-cgbbbgejjb&l=FI

Mainosvideo on katsottavissa You Tubessa: https://www.youtube.com/watch?v=PbNz_8kChZ0

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Korrek-autonhoitotuotteet ovat suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Ensimmäinen Korrek-tuote lanseerattiin vuonna 1963 ja tuotteiden kehityksessä on aina huomioitu maamme vaativat ja vaihtelevat sääolosuhteet. Korrek on tutkitusti Suomen tunnetuin autonhoitotuotesarja. Korrek-tuotteet valmistetaan Berner Oy:n tehtailla Heinävedellä. www.korrek.fi