Bernerin ystävämyynti 27.-28.4.

Tervetuloa Bernerin ystävämyyntiin – tuoksuja, ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa edullisin ystävämyyntihinnoin! Ystävämyynti järjestetään keskiviikkona ja torstaina 27.-28.4. Patrician tiloissa (Unioninkatu 18, Helsinki). Ovet ovat avoinna klo 10–18, ja maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät pankkikortit.

Ystävämyynnissä on mukana Clarinsin, Sensain, Gatineaun ja Philosophyn ihonhoitotuotteita, Calvin Kleinin, Marc Jacobsin, Chloén ja Guessin tuoksuja sekä Rimmelin ja IsaDoran kosmetiikkaa. Lisäksi mukana on tuotteita Adidakselta, Mavalalta, Sally Hansenilta, LV:ltä, Herbinalta, XZ:lta ja Nokian Jalkineilta. Patrician kaikista normaalihintaisista alusasuista saa ystävämyynnin aikana 20 prosentin alennuksen.

Tervetuloa tekemään laadukkaita ja edullisia ostoksia!