Clarins Sunkissed-tuotteet

Kesän myötä Clarins tuo uudelleen myyntiin Fix’ Make-up -meikinkiinnityssuihkeen ja värittömän

Double Fix’ Mascara -ripisvärin, joka tekee mistä tahansa ripsiväristä vedenkestävän. Lisäksi Lip Comfort Oil -huuliöljyyn tulee kaksi uutta valikoimaan jäävää sävyä.

Fix’ Make-up -meikinkiinnitysuihke

Enää meikkiä ei tarvitse korjailla päivän mittaan. Fix’ Make-up

-meikinkiinnityssuihke jättää meikin päälle ohuen, näkymättömän hunnun, joka kiinnittää meikin paikoilleen ja pitää sen siistin näköisenä koko päivän. Lisäksi suihke kirkastaa meikin sävyjä ja saa ihon näyttämään raikkaalta.

Suihke myös hoitaa ihoa. Se kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä ilman epäpuhtuksien haitallisilta vaikutuksilta sisältämiensä kasviuutteiden ansiosta.

  • Aloe vera kosteuttaa ihoa
  • Allantoiini rauhoittaa ihoa
  • Valkoisesta teestä ja linnunkaalista koostuva Clarinsin kehittämä anti-pollution-ydiste suojaa ihoa ilman saasteiden haitallisilta vaikutuksilta.

Meikinkiinnitysuihke on pakattu kätevään litteään, lasiseen suihkepulloon, joka on helppo pitää mukana. Näin suihketta voi käyttää milloin tahansa ihoa kosteuttavana ja greippiuuttelta ja luomuruusulta tuoksuvana, mielialaa virkistävänä tuotteena pitkin päivää.

Fix’ Make-up, suihkepullo 50 ml, suositushinta 30,00 euroa.

Double Fix’ Mascara -väritön ripsiväri

Jokainen on joskus pyyhkinyt uinnin, hikijumpan tai helteisen päivän jälkeen sotkeentunutta ripsiväriä pois ala- ja yläluomeltaan. Clarins kehitti värittömän Double Fix’ Mascaransa, jotta ripsiväri pysyisi paikoillaan kaikissa olosuhteissa. Kun värittömän ripsivärin levittää minkä tahansa ripsivärin päälle, siitä tulee vedenkestävä. Yksin käytettynä tuote korostaa ripsiä, antaa niille kiiltoa ja kiinnittää ne kauniille kaarelle. Double Fix’ Mascaran vaikutus perustuu sen sisältämään pomeranssipuusta saatuun vahaan, joka muodostaa ripsivärin päälle suojaavan, vedenkestävän kalvon. Tuotetta voi käyttää myös kulmakarvojen muotoiluun.

Double Fix’ Mascara 7 ml, suositushinta 24,15 euroa.

Lip Comfort Oil -huuliöljy

Huulia hoitava ja niille kevyen sävyn antava huuliöljy

Punaiset marjat ovat antaneet värinsä ja herkullisen tuoksunsa kahdelle uudelle Lip Comfort Oil -huuliöljyn sävylle. Huuliöljyn sisältämä kasviuute antaa jokaiselle huuliöljylle omat hoitavat ominaisuutensa. Yhteistä huuliöljyille ovat niiden sisältämät huulia hoitavat kasviöljyt, jojobaöljy ja hasselpähkinaöljy, sekä huulten muotoa myötäilevä, pehmeän tuntuinen levitin.

Lip Comfort Oil -huuliöljyn sävyt:

01 honey, huulia kosteuttavaa mirabelleöljyä sisältävä huuliöljy, joka tuoksuu kevyesti hunajalle.

02 raspberry, antioksidanttina toimivaa ja huulten ihoa elvyttävää vadelman siemenöljyä sisältävä huuliöljy, joka tuoksuu kevyesti punaisille marjoille. Uusi

03 red berry, hoitava ja huulten ihon joustavana pitävää annatto-hedelmän siemenöljyä sisältävä huuliöljy, joka tuoksuu kevyesti punaisille marjoille. Uusi

Lip Comfort Oil -huuliöljy 7ml, suositushinta 20,30 euroa.

Myynnissä:

Toukokuussa 2016.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=16377-gabimdjcjh&l=FI

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto,

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi