Rimmelin uutuudet kulmien muotoiluun: Brow This Way Brow Sculpting Kit ja Highlighting Pencil viimeistelevät katseen

Rimmel tuo keväällä kaksi uutuutta kulmien muotoiluun: Brow This Way Brow Sculpting Kit yhdistää kätevään pakkaukseen kaiken tarpeellisen kulmien muotoiluun ja viimeistelyyn, ja Brow This Way Highlighting Pencil tuo katseeseen valoa jo yhdellä sipaisulla.

Rimmel Brow This Way Brow Sculpting Kit -paletin kulmavaha muotoilee kulmat haluttuun muotoon ja puuterimainen kulmaväri kiinnittää vahan ja tekee kulmista tuuhean ja täyteläisen näköiset. Puuterimaista väriä voi käyttää myös sellaisenaan luonnollisen lopputuloksen saamiseksi. Vaha ja puuterimainen väri on helppo levittää kaksipäisellä siveltimellä, ja kierreharja siistii ja viimeistelee kulmat haluttuun muotoon.

Käyttö: Muotoile kulmat vahalla käyttäen kaksipäistä sivellintä. Täytä kulmat puuterimaisella värillä siveltimen toista päätä käyttäen. Kulmista on helppo tehdä luonnolliset tai näyttävät. Viimeistele kulmat kampaamalla ne kierreharjalla.

Brow This Way Brow Sculpting Kit tulee myyntiin kahdessa sävyssä:

002 Medium Brown
003 Dark Brown

Rimmel Brow This Way Highlighting Pencil -korostuskynä tuo katseeseen valoa ja kirkkautta. Kulmaluun alla ja silmien sisänurkissa käytettynä korostuskynä kohottaa ja kirkastaa katsetta ja korostaa kulmakarvojen muotoa. Paksu kynä liukuu vaivattomasti iholla, ja pehmeä, kermainen koostumus on helppo häivyttää. Lopputulos on mattapintainen. Pitkäkestoinen koostumus on vedenkestävä eikä tahraa.

Tuotetiedot

Rimmel Brow This Way Brow Sculpting Kit, 2,4 g, suositushinta 9,90 euroa, tulee myyntiin toukokuussa 2016 ja jää vakiovalikoimaan

Rimmel Brow This Way Highlighting Pencil -korostuskynä, 1,4 g, suositushinta 7,20 euroa, tulee myyntiin toukokuussa 2016 ja jää vakiovalikoimaan.  

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=16365-ffgdgiclle&l=FI

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi