Viljelijän Berner laajentaa valikoimaansa nurmituotantoon

Viljelijän Berner laajentaa nurmituotannon tuotevalikoimaansa rehunsäilöntään tarkoitetuilla paalausmuoveilla ja -verkoilla. Uusien tuoteryhmien myötä Viljelijän Bernerin tuotantopanosvalikoima kattaa nyt kaikki nurmiviljelyn tuoteryhmät. Uudet tuotteet ovat myynnissä jo tänä keväänä.

Berner Oy on solminut yhteistyösopimuksen British Polythene Industries plc:n (BPI) valmistamien paalimuovien ja Novatex Italia spa:n valmistamien paaliverkkojen myynnistä ja markkinoinnista Suomessa.

– Haluamme tarjota suomalaisille tuottajille kattavan valikoiman kaikista tehokkaassa nurmituotannossa tarvittavista tuotantopanoksista. Laadukkaat paalausmuovit ja -verkot sopivat valikoimaamme todella hyvin, toteaa Viljelijän Bernerin osastonjohtaja Kalle Erkkola.

Kestävät Polycrop -paalimuovit sopivat kaikkiin paalityyppeihin ja paalausolosuhteisiin. Alkuvaiheessa valikoima muodostuu Polycrop -paalimuovista sekä Pro-teknologialla esikiristetystä Polycrop Pro –paalimuovista, jolla kääritään enemmän ja nopeammin kuin perinteisellä käärintämuovilla. Lisäksi tuotevalikoima sisältää käärintäverkon korvaavan Croptight -sidontamuovin.

– Polycrop 5 -kerrostekniikalla valmistetut paalimuovit ovat erittäin laadukkaita muoveja, joiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat repeytymis- ja puhkaisukestävyys, kimmoisuus sekä UV-suojaus, kertoo Erkkola.

Paalausverkkojen tuotevalikoima koostuu Starnet- ja McHale -tuotemerkin verkosta. Viljelijän Bernerin yhteystyökumppani Turun Konekeskus edustaa Suomessa McHale–paalaimia. Yritysten välinen yhteistyö mahdollistaa erityisesti McHale -paalainten käyttäjille kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman samalta tuotemerkiltä. Käärintäverkkojen edge to edge -valmistustavan ansiosta verkkojen kudonta on erittäin vahva, mikä mahdollistaa verkon korkean vetolujuuden ja toisaalta sopivuuden kaikkiin paalaimiin. Leveydeltään 1,23 m olevien verkkojen ompelumenetelmä antaa joustoa verkon rakenteeseen, jolloin verkko levittyy paalin reunalta reunalle.

Viljelijän Bernerin valikoima nurmiviljelyyn kattaa uutuuksien lisäksi nurmisiemenet, säilöntäaineet, kasvinsuojeluaineet ja lannoitteet. Viljelijän Berner -valikoimassa parhaat nurmisiemenseokset on nimetty ParasSato –seoksiksi, sillä ne on sekoitettu laatu- ja sato-ominaisuuksiltaan parhaista lajikkeista. Tutumpien nurmisiemenlajien lisäksi panostusta löytyy sinimailaseen ja rehumaissiin. Laaja säilöntäainevalikoima sisältää GrasAAT -hapot sekä KOFASIL –biologiset säilöntäaineet ja säilöntäliuokset. Tuotteiden myynnin hoitavat alueelliset asiantuntijamyyjät sekä verkkokauppa. Kaikki tuotteet toimitetaan suoraan tilalle.

Lisätietoja:

osastonjohtaja Kalle Erkkola, puh. 050 341 4848, kalle.erkkola@berner.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi.

Maataloudessa Berner on toiminut jo yli 80 vuoden ajan edustaen kansainvälisiä kasvinsuojeluaineita valmistavia yrityksiä Suomessa. Yli vuosi sitten perustettu Viljelijän Berner- liiketoimintayksikkö palvelee kattavasti kehittyvää ja yhä enemmän erikoisosaamista vaativaa maatalouden tuotantopanoskauppaa. Viljelijän Berner on nyt 32 maatalouden erikoisosaajan myyntiorganisaatio, jonka valikoimissa ovat lähes kaikki viljelyssä tarvittavat tuotantopanokset sisältäen mm. siemenet, lannoitteet, rehunsäilöntäaineet, kasvinsuojeluaineet sekä pakkaus-ja viljelytarvikkeet.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa