adidas adipure -deodorantti

adidas täydentää deodoranttivalikoimaansa täysin uudentyyppisellä
adipure-tuotteella, joka toimii ihon ehdoilla

adidas on omistautunut auttamaan urheilijoita ja haluaa intohimoisesti tukea heidän suorituksiaan sekä urheilukentällä että sen ulkopuolella. Hyvä urheilusuoritus alkaa liikkeen helppoudesta, siksi adidas tarjoaakin urheilijoille yksilöllisiä, kestäviä, kevyen ja miellyttävän tuntuisia adipure-tuotteita. Nämä tuotteet ovat olleet inspiraationa adipure-deodorantin kehittämiselle. Kyseessä on deodorantti, joka ei sisällä alumiinisuoloja.

Deodorantit ja antiperspirantit torjuvat eri tavalla hikoilun haittoja. Deodorantit ehkäisevät epämiellyttävän hajun syntymistä joko peittämällä epämiellyttävän hajun tuoksulla tai vähentämällä hajun muodostavaa bakteeristoa. Antiperspirantit ehkäisevät kainaloiden kostumista alumiinisuolojen avulla, jotka muodostavat tulpan hikirauhasten ulostuloaukon päähän. adipure toimii toisin.

adipure uudella tavalla toimiva, innovatiivinen deodorantti

Vastatakseen kuluttajien kysyntään, adidas on kehittänyt vaihtoehdon alumiinisuoloille ja hyödyntää sitä uudessa adipure deodorantissaan. Kymmenen vuoden tutkimustyön jälkeen adidas tuo markkinoille ainutlaatuisen deodorantin, jossa hyödynnetään täysin uudenlaista, patentoitua cotton-tech™-teknologiaa.

Täysin uuden tyyppinen teknologia, joka toimii ihon ehdoilla ja antaa ihon hengittää

cotton-techTM-teknologian sisältävä adipure toimii kolmella tavalla:

  1. Hien imeytyminen: patentoitu, hikeä itseensä imevä Cotton Tech -yhdiste toimii näkymättömän sienen tavoin ja imee itseensä omaan painoonsa nähden kymmenkertaisen määrän hikeä ja pitää siten kainalot kuivina.
  2. Kuivuminen: hikoilun loputtua hiki haihtuu ilmaan.
  3. Pitkäkestoinen vaikutus: kun hikoilu taas alkaa, Cotton Tech -yhdiste on valmiina imemään itseensä lisää hikeä ja pitämään kainalot kuivina 24 tunnin ajan.

Täysin uudentyyppinen koostumus, joka ei sisällä lainkaan alumiinisuoloja ja tarjoaa suojan kainaloiden kostumista ja epämiellyttävää hajua vastaan.

Urheilijoiden testaama adipure toimii ihon ehdoilla. Se jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi ja raikkaaksi sekä toimii tehokkaasti. Vaikka kyseessä on deodorantti, pitää se myös kainalot kuivina. Adipure deodorantit tarjoavat 24 tunnin suojan hikoilun haittoja vastaan.

adipure sisältää myös hienostuneen, mutta tehokkaasti epämiellyttävää hajua kontrolloivan tuoksun sekä muita tehokkaita vaikuttavia aineita, jotka estävät epämiellyttävän hajun muodostumista sekä pitävät olon miellyttävän raikkana. adipure for men -deodorantissa on puhdas, maskuliininen tuoksu, joka muodostuu raikkaista sitrusvivahteista, jasmiinista sekä aromaattisista metsäisistä tuoksuista ja myskin tuoksuvivahteista. adipure for women -deodorantissa sekoittuvat vihreät sitrusvivahteet kukkaisiin ja puuterimaisiin tuoksuvivahteisiin. Yhdessä ne muodostavat raikkaan, naisellisen tuoksun, jossa on keveyttä ja ilmavuutta. Tuotteiden alkoholiton koostumus ei vaikuta haitallisesti ihon pH-tasapainoon.

adidas adipure -tuotteiden pakkaus

adipuren hienostuneet, tähän päivään sopivat pakkaukset kuvastavat tuotteen sisältämää uusinta teknologiaa ja ihoystävällistä koostumusta. adipure for men -deodorantin sileä, hopeanvärinen pakkaus kuvaa puhtautta ja tehokkuutta, kun taas naisten pakkauksen hennon violetit kuviot korostavat tuotteen toimimista ihon ehdoilla. Kummankin pakkauksen etuosan yli kulkeva graafinen verkkokuvio kuvaa Cotton Tech -yhdisteen toimintaa. Tuotteen nimi, samoin kuin sen tarjoamat edut näkyvät selkeästi painettuina pakkauksista.

adipure deodorant spray tulee myyntiin toukokuussa 2016 ja roll-on heinäkuussa 2016.

adipure for women deodorant spray 150 ml, suositushinta 4,00 euroa

adipure for women deodorant roll-on 50 ml, suositushinta 4,00 euroa

adipure for men deodorant spray 150 ml, suositushinta 4,00 euroa

adipure for men deodorant roll-on 50 ml, suositushinta 4,00 euroa

Tuotekuvat:
http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=16482-gbcceeekme&l=FI

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi