CLARINS VOLUME, VOLUME -SYYSMEIKKI 2016

Clarinsin syysmeikin pääpaino on tummassa, intensiivisessä silmämeikissä, jolle vastapainoa antaa vaalean sävyinen, pehmeä huulimeikki. Syysmeikin yhteydessä Clarins esittelee uudet neljän sävyn 4-Colour Eyeshadow Palette
-luomiväripalettinsa sekä uuden Mascara Supra Volume -ripsivärinsä.

UUTUUDET

4-Colour Eyeshadow Palette -luomiväripaletti

Neljästä toisiinsa sointuvista luomivärisävyistä koostuva luomiväripaletti, jonka sävyjä voi käyttää joko yksinään tai sekoittaa toisiinsa erilaisten silmämeikkityylien aikaan saamiseksi.
Runsaasti intensiivisiä mineraalipigmenttejä sisältävät luomivärit antavat luomille tasaisen värin jo kertalevityksellä. Luomiväripalettien luonnolliset ruskean, neutraalin ja pehmeän luumun sävyt on valittu sopimaan päivittäiseen käyttöön. Paletti sisältää sekä mattapintaisia, himmeästi hohtavia että helmisäistä sisältäviä luomivärisävyjä. Luomivärejä voi käyttää kuivana, kun halutaan pehmeä, luonnollinen lopputulos tai kosteana, kun lopputuloksesta halutaan näyttävämpi. Luomivärin miellyttävän pehmeän tuntuinen koostumus sisältää karnaubavahaa ja maissitärkkelystä, jotka saavat luomivärin levittymään helposti ja tasaisesti luomille. Luomiväri pysyy luomilla siistin näköisenä koko päivän. Jokainen luomiväripakkaus sisältää ohjeet erilaisten silmämeikkien tekemiseen.

Sävyvalikoima:  

  •  Nude 01
  •  Rosewood 02
  •  Brown 03

4-Colour Eyeshadow Palette 6,9 g, suositushinta 52,20 euroa.

Mascara Supra Volume

Clarins esittelee uuden välittömästi tuuheutta ja näyttävyyttä ripsille antavan ripsivärin. Ripsivärin ripsiä tuuheuttava vaikutus perustuu sekä ripsivärimassaan että sen sisältämiin hoitavin aineosiin. Ripsivärin sisältämät karnauba- ja akaasiankukkavaha muodostavat ripsien pintaan joustavan kerroksen, joka antaa ripsille välittömästi lisää tuuheutta ja volyymiä. Lisäksi vahat antavat ripsivärille pitkäkestoisuutta.

Ripsivärin harja täydentää ripsivärimassan tuuheuttavaa ominaisuutta

Ripsivärin harjaosan erittäin joustavat harjakset liukuvat hellävaraisesti ripsien läpi ja annostelevat niihin tasaisesti juuri oikean määrän ripsiväriä. Harjaosan suippo kärki levittää ripsivärin tasaisesti myös silmän sisä- ja ulkonurkan ripsiin.

Intensiiviset väripigmentit

Ripsivärin koostumus sisältää runsaasti hiilenmustaa ja merensinistä pigmenttiä, jotka tekevät ripsivärin sävystä erittäin intensiivisen. Tämä saa ripset näyttämään entistä tuuheammilta.

Pitkäaikaisessa käytössä ripsiä tuuheuttava vaikutus

Clarinsin laboratoriot ovat kehittäneet uuden hoitavan Booster volume -yhdisteen, jonka sisältämät vaikuttavat aineet tuuheuttavat pitkäaikaisessa käytössä ripsiä. Lisäksi yhdisteen sisältämä pantenoli hoitaa ja vahvistaa ripsiä.

Mascara Supra Volume -ripsiväri 8 ml, suositushinta 29,80 euroa

MUUT VOLUME, VOLUME -MEIKKIIN KUULUVAT TUOTTEET

Jotta voimakas, tumma silmämeikki näyttäisi hyvältä, meikin pohjan tulee olla kunnossa.

Everlasting Foundation+ SPF 15 -värivoide

Meikkivoide, joka tasoittaa ihon väriä ja saa ihon näyttämään virheettömältä

Meikkivoide, joka pysyy kasvolla muuttumattomana aamusta iltaan

Bambupuuterin ja High Fidelity System+ -teknologian yhdistelmä saa meikkivoiteen pysymään paikoillaan muuttumattomana jopa 18 tunnin ajan. Meikkivoide tasoittaa ihon väriä sekä häivyttää ihon punakkuutta ja ihon virheellisyyksiä, ilman, että lopputulos on paksun ja naamiomaisen näköinen.

Meikkivoiteen sisältämä luomukvinoan uute vahvistaa kasviperäisen mikrotyynyn ihoa kosteuttavaa vaikutusta. Yhdessä nämä vaikuttavat aineet saavat ihon tuntumaan kimmoisalta ja joustavalta. Lisäksi värivoiteen sisältämä Clarinsin kehittämä anti-pollution-yhdiste suojaa ihoa ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta. Mineraalifilttereistä koostuva aurinkosuoja spf 15 suojaa ihoa UV-säteiden haitoilta.

Meikkivoiteen värivalikoimaan kuuluu viisi sävyä.

Everlasting Foundation+ SPF 15 -värivoide 30 ml, suositushinta 47,60 euroa.

Blush Prodige -poskipuna

Bambupuuteria ja tomaattiuutetta sisältävä Blush Prodige -poskipuna antaa poskille raikkaan sävyn, joka pysyy paikoillaan koko päivän ajan. Mieleisensä värin voi valitan poskipunan kuudesta eri sävystä.

Blush Prodige -poskipuna 7,5 g, suositushinta 42,20 euroa.

Joli Rouge
Hyvin pysyvä, huulia kosteuttava huulipuna

Huulipunan vaikutuksen voi nähdä myös meikkaamattomilla huulilla. Huulipunan tehokkaasti huulia kosteuttava koostumus sisältää luomusuolayrttiä ja mangoöljyä, jotka antavat huulille lisää täyteläisyyttä ja saavat huulet tuntumaan pehmeiltä ja joustavilta. Huulipuna levittyy helposti ja tasaisesti huulille. Väri pysyy paikoillaan, eikä lähde leviämään yli huulirajojen. Huulipunassa on Clarinsille tyypillinen miellyttävä punaisten marjojen tuoksu ja maku.

Syksyn meikkiin on valikoitunut neljä valikoimaan kuuluvaa sävyä:

* soft berry 705
* spicy cinnamon 737
* joli rouge 742
* rosy nude 747

Joli Rouge -huulipuna 3,5 g, suositushinta 25,60 euroa.

Myynnissä:

Clarins Volume, volume -syysmeikki tulee myyntiin elokuussa 2016.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=16710-amgkcdhjbf&l=FI

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi