IsaDora Insane Volume Lash Styler tekee ripsistä näyttävät ja tuuheat

IsaDoran syksyn uutuusripsiväri Insane Volume Lash Styler tuo ripsiin pitkäkestoista tuuheutta ja pituutta. Intensiivisen musta väripigmentti tuo katseeseen näyttävyyttä.

Erikoismuotoiltu harja varastoi sisäänsä kolmeen säiliöön runsaasti maskaramassaa, ja ripsistä tulee näyttävät jo yhdellä harjanvedolla. Ripsiväriharjan kaarevan puolen jäykemmät harjakset erottelevat ripset ja suoran puolen pitkät, pehmeämmät harjakset tuovat ripsiin runsaasti maskaramassaa, tuuheuttavat ja tavoittavat lyhyimmätkin ripset.

Ripsivärin kerrostettava koostumus tuntuu ripsissä pehmeältä ja joustavalta, ja väri pysyy ripsissä pitkään tahraamatta ja paakkuuntumatta. Tuote on hajusteeton ja silmälääkärien testaama.

Tuotetiedot

IsaDora Insane Volume Lash Styler, 12 ml, suositushinta 19,90 euroa, tulee myyntiin elokuussa 2016

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER OY, kuluttajatuotteet‐osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=16815-akeehkfaai&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone

IsaDora on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu kosmetiikkabrändi, jolla on tänä päivänä myyntipisteitä noin 40 maassa. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. www.isadora.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.