Rimmel ja Kate Moss juhlistavat 15-vuotista yhteistyötään – Juhlakokoelmassa kohtaavat klassiset punaiset ja tyylikkäät nudet sävyt

Rimmel London juhlistaa syksyllä 15-vuotista yhteistyötään huippumalli Kate Mossin kanssa, ja lanseeraa juhlavuoden kunniaksi Katen nimeä kantavan huulipuna- ja kynsilakkakokoelman. Kokoelma sisältää kuusi huulipunaa ja kolme kynsilakkaa Katen ajattomissa suosikkisävyissä, klassisessa punaisessa ja tyylikkäässä nudessa. Juhlakokoelman sävyt edustavat Katen monipuolista tyyliä punaiselta matolta rentoon boho chic -tyyliin.

Juhlakokoelma: Lasting Finish Lipstick by Kate -huulipuna

Lasting Finish Lipstick by Kate lanseerattiin vuonna 2011 Rimmelin ja Kate Mossin 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi, ja se oli ensimmäinen Katen nimeä kantava meikkituote. 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi huulipuna saa kuusi uutta sävyä, kolme punaista ja kolme nudea, jotka kaikki ovat saaneet inspiraationsa Katen eri lookeista.

Huulipunan runsaspigmenttinen koostumus sisältää valoa heijastavia ainesosia, ja pitkäkestoinen huulipuna kestää huulilla jopa 8 tuntia. Kermainen koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä koko päivän. Juhlakokoelman huulipunat on pakattu Katen suosikkiväriin, ruusukultaiseen special edition -pakkaukseen.

Juhlakokoelma sisältää seuraavat sävyt:

  • 51 Muse Red, kausisävy. Tumma punainen, joka on saanut inspiraationsa punaiselta matolta. ”Rohkeat, punaiset huulet viimeistelevät lookini punaisella matolla. Loin sävyn Muse Red tuomaan huulille täydellisen sekoituksen draamaa ja tyylikkyyttä”, Kate kertoo.
  • 52 Idol Red, kausisävy. Rohkea punainen, joka on saanut inspiraationsa Katen kapinallisesta tyylistä.
  • 53 Retro Red, kausisävy. Marjaisa punainen, joka henkii 40- ja 50-luvun retrotyyliä.
  • 56 Boho Nude, kausisävy. Lämmin, karamellinen nude, joka täydentää Katen rennon boho-tyylin. ”Boho-tyylini salaisuus ovat luonnolliset, maanläheiset sävyt. Boho Nude -huulipunan sävy tekee ihostani lämpimämmän”, Kate kertoo.
  • 54 Rock N Roll Nude, kausisävy. Persikkainen, luonnollinen nude, jossa tiivistyy Katen kuuluisa Rock Chick -look. Sopii erityisen hyvin smoky eye -silmämeikin pariksi.
  • 55 My Nude, kausisävy. Beige nudesävy, joka on saanut inspiraationsa Katen huolettoman coolista arkilookista.

Juhlakokoelma: Super Gel Nail Polish -kynsilakka

Katen ikoninen tyyli on helppo tuoda myös kynsiin. Juhlakokoelmaan kuuluu kolme Super Gel -kynsilakan sävyä. Super Gel -kynsilakan patentoitu Gel Colour System -teknologia tuo lakkaukseen geelilakalle tyypillisen runsauden, kiillon ja keston ilman uv-valoa. Kynsille levitetään ensin kaksi kerrosta värilakkaa, ja kuivuminen aktivoidaan levittämällä värilakan päälle kerros päällyslakkaa. Aluslakkaa ei tarvita. Lakkaus on helppo poistaa tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

Kokoelma sisältää seuraavat sävyt:

  • 044 Rock N Sparkle, kausisävy. Hohtava, tumma punainen.
  • 071 Guilty Pleasure, kausisävy. Ruusukultainen beige.
  • 042 Rock N Roll, on jo pysyvässä valikoimassa. Klassinen punainen.

15 vuotta britti-ikonien yhteistyötä

Kate Moss on ollut Rimmelin muusa ja London lookin lipunkantaja vuodesta 2001 lähtien, ja brittiläiset kauneusikonit ovat luoneet yhdessä London lookeja jo 15 vuoden ajan.

– Olen todella ylpeä 15-vuotisesta yhteistyöstäni Rimmelin kanssa. Rimmel-brändi on lähellä sydäntäni – ensimmäinen huulipunani oli Rimmel Heather Shimmer. Yhteistyö Rimmelin kanssa on vahvistunut ja kehittynyt vuosien saatossa, ja olen myös ottanut aktiivisen luovan roolin. Uudessa juhlakokoelmassa korostuvat suosikkilookini viimeisten 15 vuoden ajalta: Olen keskittynyt punaisen ja nuden eri sävyihin, sillä ne ovat sävyjä, joita rakastan käyttää – jokainen sävy kuvastaa eri puolta minussa, Kate kertoo.

Tuotetiedot

Rimmel Lasting Finish Lipstick by Kate, juhlakokoelman sävyt, 4 g, suositushinta 7,50 euroa, tulevat myyntiin elokuussa 2016.

Rimmel Super Gel Nail Polish -juhlakokoelman sävyt, 12 ml, suositushinta 6,90 euroa, tulevat myyntiin elokuussa 2016.

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=16903-ejchgmfbgf&l=FI

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi