Rimmel ScandalEyes XX-Treme Mascaran kaksipuoleinen harja tuo ripsiin pituutta ja tuuheutta

Rimmel ScandalEyes XX-Treme Mascara tuuheuttaa, pidentää ja erottelee ripset ilman paakkuja. Ripsivärin kaksipuoleisen harjan kaarevan puolen lyhyet, tiiviit harjakset harjaavat ripsiin runsaasti ripsivärimassaa ja tuovat ripsiin runsautta ja tuuheutta. Tasaisen puolen pidemmät ja harvemmat harjakset pidentävät ja erottelevat ripset ja tekevät lopputuloksesta sileän ilman paakkuja. Harja tavoittaa lyhyimmätkin ripset juuresta latvaan ja tekee ripsistä näyttävät jo ensimmäisellä harjanvedolla.

Tuotetiedot

Rimmel ScandalEyes XX-Treme Mascara, 12 ml, suositushinta 11,50 euroa, tulee myyntiin elokuussa 2016

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=16904-kiidhcmigj&l=FI

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi