LV 55+ -ihonhoitosarja laajenee: LV 55+ Kasvovoide hoitaa ja kosteuttaa ikääntynyttä ihoa

LV laajentaa alhaisen pH:n LV 55+ -tuotesarjaa myös kasvojen iholle. Uusi LV 55+ Kasvovoide hoitaa ja kosteuttaa ihoa hellävaraisesti, ja alhainen pH auttaa ikääntynyttä ihoa palauttamaan ihon oman, luonnollisen pH-tason. Uutuus tulee myyntiin syyskuussa 2016.

LV 55+ Kasvovoide hoitaa ja kosteuttaa ihoa jättäen ihon pehmeäksi ja samettisen tuntuiseksi. Täyteläinen koostumus sisältää ihoa rauhoittavaa allantoiinia ja hoitavaa sheavoita sekä kosteuttavia öljyjä. Aurinkosuojakerroin SPF15 suojaa ihoa auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Voiteeseen voi lisätä myös muutaman tipan LV 55+ Ihoöljyä, jolloin koostumuksesta tulee erittäin kosteuttava.

Kuivalle ja normaalille iholle soveltuva voide on hajusteeton ja väriaineeton, ja tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Tuote valmistetaan Heinävedellä ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Elinvoimaa ikääntyneelle iholle matalasta pH:sta

Ihon pH auttaa ylläpitämään ihon kykyä tuottaa ihoa suojaavia rasvoja ja säätelee myös ihon uusiutumista. Ihon ikääntyessä kyky palauttaa sille ominainen pH heikkenee, iho ohenee ja kuivuu ja myös hajusteyliherkkyys lisääntyy. Alhaisen pH:n LV 55+ -tuotteet auttavat ikääntynyttä ihoa palauttamaan pH:n takaisin alhaiselle tasolle sekä tukevat ihon omia, suojaavia ominaisuuksia.

– LV 55+ -vartalonhoitotuotteet ovat saaneet erittäin myönteisen vastaanoton – ikääntyneelle iholle kehitetyille tuotteille on selkeästi kysyntää. Haluamme vastata kuluttajilta saamamme palautteeseen ja laajentaa tuotesarjaa myös kasvojen iholle, brand manager Sanni Väinölä kertoo.

Tuotetiedot 

LV 55+ Kasvovoide, 50 ml, hinta noin 6,50 euroa, tulee myyntiin syyskuussa 2016

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527
Sanni Väinölä, brand manager, sanni.vainola@berner.fi, puh. 0207 91 4520

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=17241-ckjafbegea&l=FI 

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00 

LV on hoitanut suomalaisten herkkää ihoa yli 50 vuoden ajan. Hajusteettomat, väriaineettomat ja ympäristölle ystävälliset LV-tuotteet sopivat koko perheelle. Kotimainen LV-tuotesarja on kehitetty yhteistyössä suomalaisten ihoasiantuntijoiden sekä Allergia- ja astmaliiton kanssa. www.lumivalko.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi