CHLOÉ FLEUR DE PARFUM

Vapaus, modernius, naiselisuus… Vuonna 2008 Chloén muotitalo haaveili ainutlaatuisesta kukasta : hehkuvasta, raikkaasta ja hienostuneesta ruususta. Ruususta, joka oli niin ainutlaatuinen, että sen tuoksusta tuli välittömästi muotitalon nimikkotuoksu.

Tämä jäljittelemätön ruusun tuoksu kuvaa samaa herkkyyttä ja tyylikkyyttä, joka tekee Chloén muotiluomuksista niin haluttuja.

Chloén ruusu on monivivahteinen. Se on samalla kertaa erilainen ja välittömästi tunnistettavissa kaikissa eri tuoksuvariaatioissa, joille se on lainannut tuoksunsa näiden kahdeksan vuoden aikana.  

Tänään Chloén tuoksutarha täydentyy uudella muunnelmalla tämän ainutlaatuisen ruusun tuoksusta : Chloé Fleur de Parfum. Tuoksukokonaisuus, joka tuo esiin ruusun tuoksun täyteläisimmät ja herkimmät vivahteet..

Tuoksu kukkien sydämestä 

Chloé Fleur de Parfum on kukkakimppu, joka koostuu ainoastaan kukkien herkimmistä ja omimmista tuoksuvivahteista : kukkien sydäntuoksuista. Parfymöörit Michel Almairac ja Mylène Alran ovat taitavasti yhdistäneet nämä tuoksut ainutlaatuiseksi parfyymiksi.

Tuoksun ydin tulee ruusun sydämestä. Yllättäen siitä paljastuu hieman kirpeitä tuoksuvivahteita, jotka muistuttavat miltei vadelmaa. Hedelmäisiä sävyjä, joita yksikään aiemmista Chloén ruusuista ei ole sisältänyt.

Rautayrtin sydäntuoksu tuo tuoksuun mukaan raikasta vehreyttä. Se korostaa ruusun täyteläistä sydäntuoksua pirteillä, vihreillä vivahteilla, säilyttäen kuitenkin tuoksun herkkyyden. Lopuksi esiin nousevat kirsikankukan sydäntuoksun maitomaiset, manteliset vivahteet. Ne antavat tuoksulle pehmeyttä, lämpöä ja täyteläisyyttä.

Tyylikkys ja aistillisuus yhdistyvät Fleur de Parfum -tuoksussa, joka hyväilee ihoa silkin tavoin.

Pukukoodi : pehmeä beige

Uusi sävy ikoniselle tuoksulle… Fleur de Parfum pysyy uskollisena Chloé-tuoksujen nimikkopullolle. Sen sävynä on tällä kertaa pehmeä beige, jota hento roosan sävy maustaa. Tämä sävy näkyy itse tuoksunesteessä, sekä tuoksupullon kaulan ympärille kiedotussa, käsin solmitussa silkkinauhassa.

Mallikasvo

Chloé-tuoksujen mallikasvona on syksystä 2015 alkaen toiminut näyttelijätär ja mannekiini Dree Hemingway. Fleur de Parfum-tuoksua varten valokuvaajat Inez ja Vinoodh ovat ottaneet hänestä herkkiä, mustavalkoisia kuvia, joissa naisellisuus ja aistillisuus yhdistyvät nykyaikaiseen moderniin ja yksinkertaiseen tyyliin.

Tuotevalikoima

Chloé Fleur de Parfum 30 ml, suositushinta 60,80 euroa.

Myynnissä 

Lokakuussa 2016

Tuotekuvat 

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=17095-mlefillbkh&l=FI

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh : 0207 91 4322, sähköposti : anne.sario@berner.fi