LV:n uutuudet lapsiperheiden ja liikkujien pyykinpesuun

LV:n uutuudet tuovat apua erityisesti lapsiperheiden ja liikkujien pyykinpesuun: LV Pikkuväki on tehokas pyykinpesuneste erityisesti vauvojen ja pienten lasten pyykille, ja LV Sport Pyykinpesuneste on suunniteltu erityisesti ulko- ja urheiluvaatteiden ja herkkien teknisten tekstiilien pesuun. LV Color Pyykinpesuneste on saanut uuden, entistä tehokkaamman koostumuksen. Hajusteettomat ja väriaineettomat uutuustuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa, ja ne sopivat herkälle iholle.

LV Pikkuväki Pyykinpesuneste, 1,5 l, on erityisesti vauvojen ja pienten lasten pyykkiin suunniteltu nestemäinen pyykinpesuaine, joka poistaa tehokkaasti perheen pienimpien pyykille ominaiset tahrat ja niiden hajut sekä ehkäisee pyykin harmaantumista. LV Pikkuväki -pesunesteen tehokas monientsyymikoostumus tehoaa erityisen hyvin proteiinipohjaisiin tahroihin kuten maitoon poistaen myös sen hajun, sekä tärkkelyspohjaisiin tahroihin kuten puuro- ja perunatahroihin. Koostumus tehoaa hyvin myös hedelmiin ja pektiiniin.

Pesuaineen koostumuksen ansiosta tuote pesee ja neutralisoi tehokkaasti pulautus-, pissa- ja kakkatahrat sekä neutralisoi niiden hajut. Pyykinpesuaine soveltuu hyvin myös kestovaippojen pesuun. Koostumus on tehokas jo alhaisissa lämpötiloissa. Tuote on kehitetty yhteistyössä lastentarvikebrändi Ainun kanssa, ja Ainu Ensipupu kurkistelee LV Pikkuväki Pyykinpesunesteen etiketissä.

LV Color Pyykinpesuneste, 1,5 l, on saanut entistä tehokkaamman koostumuksen: paranneltu koostumus tehostaa kaikkien tahrojen poistoa. Uusi kompleksointiaine tehostaa valkaisua vaativien tahrojen kuten kahvin, teen ja punaviinin puhdistusta, ja lisäksi myös rasvatahrojen kuten öljyn, voin ja kosmetiikan pesuteho on entistä tehokkaampi. Uusi koostumus ehkäisee myös entistä tehokkaammin pyykin harmaantumista ja haalistumista ja auttaa pyykin värien säilymisessä.

LV Sport Pyykinpesuneste, 750 ml, on nestemäinen pyykinpesuaine, jonka koostumus sopii erityisen hyvin ulkoilu- ja urheiluvaatteiden sekä niiden tyypillisten tahrojen pesuun alhaisissakin lämpötiloissa. Pesuaineen entsyymikoostumus on suunniteltu erityisesti teknisille tekstiileille ja herkille erikoismateriaaleille, ja tuotteen säännöllinen käyttö auttaa pidentämään urheilu- ja ulkoiluvaatteiden sekä työvaatteiden käyttöikää. Koostumus poistaa tehokkaasti esimerkiksi hien, nurmikon ja saven aiheuttamat tahrat sekä hien hajun. Tuotteella on Joutsenmerkki.  

Tuotetiedot

LV Pikkuväki Pyykinpesuneste, 1,5 l, hinta noin 6,50 euroa
LV Sport Pyykinpesuneste ulko- ja urheiluvaatteille, 750 ml, hinta noin 5,50 euroa
LV Color Pyykinpesuneste, 1,5 l, hinta noin 6 euroa

Uutuudet ovat myynnissä välittömästi.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527
Sanni Väinölä, brand manager, sanni.vainola@berner.fi, puh. 0207 91 4520

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=17580-mmgcefhbfj&l=FI 

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

LV on hoitanut suomalaisten herkkää ihoa yli 50 vuoden ajan. Hajusteettomat, väriaineettomat ja ympäristölle ystävälliset LV-tuotteet sopivat koko perheelle. LV-tuotesarja on kehitetty yhteistyössä suomalaisten ihoasiantuntijoiden sekä Allergia- ja astmaliiton kanssa. www.lumivalko.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi