Rimmel Extra Long Lash Mascara ja Magnif’eyes Eyeshadow Palette tuovat näyttävyyttä juhlakauden silmämeikkiin

Rimmel Magnif’eyes Eyeshadow Palette -luomiväripaletit, 7 g, yhdistävät samaan palettiin kahdeksan yhteensopivaa sävyä, joilla on helppo luoda luonnollinen tai näyttävä silmämeikki. Paletit sisältävät sekä helmiäis- että mattasävyjä, joita on helppo sekoittaa keskenään ja luoda haluttu look. Puuterimainen, pitkäkestoinen koostumus levittyy vaivattomasti luomelle ja on helppo häivyttää. Kätevässä pakkauksessa on mukana peili ja kaksipäinen luomivärisivellin.

Magnif’eyes Eyeshadow Palette -luomiväripaletista tulee myyntiin kaksi sävyä. Molemmat sävyt tulevat myyntiin marraskuussa 2016 ja jäävät pysyvään valikoimaan.

001 Keep Calm & Wear Gold

003 Grunge Glamour

Rimmel Extra Long Lash Mascara, 8 ml, pidentää ja erottelee ripset ilman paakkuja: patentoitu koostumus pidentää ripsiä välittömästi. Ripsiväriharjan tiheät harjakset levittävät ripsivärimassan tasaisesti ripsiin ja erottelevat ripset tarkasti tavoittaen lyhyimmätkin ripset. Uutuusripsiväri tulee myyntiin marraskuussa 2016 ja jää pysyvään valikoimaan.

Tuotetiedot

Rimmel Magnif’eyes Eyeshadow Palette, 7 g, suositushinta 12,90 euroa, tulee myyntiin marraskuussa 2016, pysyvään valikoimaan

Rimmel Extra Long Lash Mascara, 8 ml, suositushinta 8,50 euroa, tulee myyntiin marraskuussa 2016, pysyvään valikoimaan

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=17284-jfijbffeka&l=FI

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi