Korrek PRO -sarjaan pinnoittava lasinpesuneste

Korrek PRO -tuoteperhe laajenee pinnoittavalla lasinpesunesteellä. 

Berner toi markkinoille keväällä uuden Korrek PRO TFC -tuotesarjan, joka koostuu kestopinnoitteesta ja viimeistelyaineesta. Nyt tuoteperhe on täydentynyt lasinpesunesteellä, joka hyödyntää samaa ohutkalvopinnoiteteknologiaa (Thin Film Coating).

Korrek PRO TFC -lasinpesuneste muodostaa tuulilasiin vettä ja likaa hylkivän suojakalvon. Tuulilasinpyyhkijöiden ja lasinpesunesteen käyttötarve vähenee ja näkyvyys autosta ulos paranee.

– Korrek Pro TFC -lasinpesunesteen toiminnallisuus perustuu patentoituun teknologiaan, jossa hyödynnetään erikoissilaanien yhdistelmiä. Korrek Pro TFC -lasinpesunestettä on valmistettu rajoitettu erä ja sitä on saatavilla autotarvikkeita myyvissä erikoisliikkeissä ja tavarataloissa, kertoo autonhoitotuotteiden Category Manager Tomi Laitila Berneriltä.

Tuotetiedot

Korrek PRO TFC Lasinpesuneste, 3 l pussipakkaus.

Avainlipputuote

OVH: 9,95 kpl

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Tomi Laitila, Category Manager, Berner Oy, puh. 020 791 4336

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Korrek-autonhoitotuotteet ovat suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Ensimmäinen Korrek-tuote lanseerattiin vuonna 1963 ja tuotteiden kehityksessä on aina huomioitu maamme vaativat ja vaihtelevat sääolosuhteet. Korrek on tutkitusti Suomen tunnetuin autonhoitotuotesarja. Korrek-tuotteet valmistetaan Berner Oy:n tehtailla Heinävedellä.www.korrek.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.