Kotimainen XZ yhteistyöhön Suomen Salibandyliigan kanssa

Kotimainen hiustenhoitobrändi XZ aloittaa yhteistyön Suomen Salibandyliigan kanssa. Yhteistyön myötä XZ ja XZ Men tulevat näkymään muun muassa salibandyotteluissa ja Salibandyliigan digitaalisissa kanavissa. XZ hakee yhteistyöltä näkyvyyden lisäksi myös brändikohtaamisia salibandyn harrastajien parissa.

Suomen luotetuin* shampoomerkki XZ on valmistanut tuotteita koko perheen hiustenhoidon tarpeisiin jo yli 60 vuoden ajan. Keväällä XZ vahvisti valikoimaansa sekä hiukset että vartalon pesevällä XZ Men -tuotesarjalla, joka on kehitetty erityisesti miesten hiustenhoidon tarpeisiin. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt XZ-shampoot ja -hoitoaineet valmistetaan Heinävedellä.

– Salibandy on aktiivinen laji, joka liikuttaa Suomessa paljon eri-ikäisiä harrastajia. Myös ottelutapahtumissa viihtyy koko perhe. Siksi Salibandyliiga on kiinnostava yhteistyökumppani koko perheen hiuksista huolehtivalle XZ:lle. Haemme yhteistyöltä vahvan näkyvyyden lisäksi myös paljon mukavia brändikohtaamisia salibandyn harrastajien parissa – siis näkyvyyden lisäksi myös tekoja, kuten esimerkiksi tuotejakelua eri tapahtumissa, kertoo Berner Oy:n kuluttajatuotteiden markkinointijohtaja Salla Eklund.

Salibandyliiga ja XZ jakavat samanlaisen ajatus- ja arvomaailman: Salibandyliigalle menestystäkin arvokkaampaa on antaa huippusalibandyn kautta lapsille, nuorille ja muille lajin harrastajille malli reilusta ja puhtaasta urheilusta, Eklund jatkaa.

– On erittäin mieluisaa saada yhteistyökumppaniksi suomalainen brändi ja suomalainen yritys. Kyseessä on huipputuote, joka sopii täydellisesti urheiluun: salibandyn pelaamiseenhan tarvitaan käytännössä vain maila ja kengät, ja nyt löytyy vielä shampookin, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja JP Lehtonen hymyilee.

Lisätiedot:

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Salla Eklund, markkinointijohtaja, Berner Oy puh. 040 593 2664, salla.eklund@berner.fi
JP Lehtonen, toimitusjohtaja, SSBL Salibandy Oy, puh. 0400 529 024, jp.lehtonen@floorball.fi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone 

XZ on ollut osa suomalaista arkea jo yli 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt XZ-shampoot valmistetaan Heinävedellä. Suurin kotimainen hiustenhoitosarja sisältää yli 40 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen tarpeisiin. XZ on valittu Suomen luotetuimmaksi shampoomerkiksi* jo viidennen kerran. (* Valitut Palat, Suomen luotetuin shampoomerkki 2016) www.xz.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.
Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja:
www.berner.fi 

SSBL Salibandy Oy on Salibandyliiton omistama yhtiö. SSBL Salibandy Oy vastaa suomalaisen salibandyn kaupallisen liiketoiminnan kehittämisestä ja yrityssuhteista. Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka sarjoihin osallistuu yli 55 000 pelaajaa. Salibandya ja sählyä harrastaa Suomessa n. 400 000 henkilöä. Salibandyliiga on Suomen Salibandyliiton korkein sarjataso. Salibandyliiga huipentuu Superfinaaliin 22.4.2017 Hartwall Arenalle.