Clarins BODY FIT -selluliittigeeli 200 ml, suositushinta 55,80 euroa

Selluliittihoito, joka ehkäisee ja vähentää selluliitin muodostumista ja näkymistä

Clarinsin uudessa Body Lift -selluliittigeelissä hyödynnetään aiempien selluliittigeelien vahvuuksia ja yhdistetään ne Clarinsin tutkimuskeskuksen tekemään uuteen löydökseen: liiallisen rasvakudoksen ja selluliitin muodostumiseen ei vaikuta ainoastaan yksi rasvasolu, vaan kolme. Tästä syystä uuteen Body Fit -selluliittigeeliin on lisätty kvitteninlehtiuutetta, joka auttaa normalisoimaan rasvasolujen toimintaa.

Body Fit on ainoa selluliittigeeli, jonka vaikutus kohdistuu kolmeen selluliitin muodostumiseen vaikuttavan rasvasolun toimintaan. Tuote ehkäisee ja vähentää selluliitin muodostumista, kiinteyttää ihoa ja saa ihon näyttämään aiempaa sileämmältä ja tasaisemmalta.

Clarins on tehnyt vuodesta 1995 aktiivista tutkimustyötä kehittääkseen entistä tehokkaampia selluliitin hoitoon tarkoitettuja tuotteita.

UUSI TIETEELLINEN LÖYDÖS

Selluliittikudoksen muodostumiseen vaikuttaa yhden rasvasoluun sijasta kolme rasvasolua

Sokeria ja rasvaa rakastavat rasvasolut eivät ainoastaan suurene, ne pystyvät myös lisääntymään, kun niiden kyky varastoida rasvaa saavuttaa huippunsa. Selvitettyään rasvoja varastoivan rasvasolun merkityksen selluliitin muodostumiselle, Clarins nostaa esiin kahden muun rasvasolun toiminnan ja vaikutuksen rasvakudoksen lisääntymiseen ja selluliitin muodostumiseen: rasvoja polttava rasvasolu ja säikeitä muodostava rasvasolu.

 1. Rasvoja varastoiva rasvasolu

Vuonna 2013 Clarins toi esiin esisolujen merkityksen rasvakudoksen lisääntymiseen. Nämä rasvakudoksessa sijaitsevat esisolut pystyvät ensin erilaistumaan rasvasolujen esiasteiksi ja tämän jälkeen rasvoja varastoiviksi rasvasoluiksi. Mitä enemmän esisoluja erilaistuu rasvoja varastoiviksi rasvasoluiksi, sitä helpommin selluliittia muodostuu.

 1. Rasvoja polttava rasvasolu

Nämä solut polttavat jatkuvasti rasvoja, taatakseen keholle riittävän energian saannin. Kun saadun energian määrä on tasapainossa kulutuksen kanssa, rasvoja polttavat rasvasolut eivät varastoi rasvoja pitkäaikaisesti, vaan vapauttavat ne välittömästi energiaksi, jota keho käyttää ylläpitääkseen hyvää aineenvaihduntaa.

 1. Säikeitä muodostava rasvasolu

Nämä solut muodostavat rasvakudokseen kuuluvia kollageenisäikeitä. Normaalisti säikeitä muodostavia rasvasoluja on vähän ja niiden rooli on positiivinen. Ne muodostavat vähän rasvakudoksen lujuuteen ja kestävyyteen vaikuttavia säikeitä.

Kun saatu energia ylittää kulutuksen, rasvasolujen toiminta muuttuu…

Rasvoja varastoivien rasvasolujen määrä lisääntyy, jolloin rasvaa varastoituu entistä enemmän. Selluliittikierre on syntynyt.

Rasvoja polttavan rasvasolun toiminta hidastuu. Rasvoja kertyy rasvasoluihin ja rasvakudos paksunee.

Säikeitä muodostavat rasvasolut ryhtyvät muodostamaan lisää säikeitä rasvasolujen ympärille. Kollageenisäikeiden liiallinen muodostuminen (fibroosi) rasvakudokseen jäykistää kudosta ja aiheuttaa kipua ihoa nipistettäessä. Rasvakudos on puristuksissa ja liiallisen rasvakudoksen vähentäminen on vaikeampaa.

Nämä kolme eri tyyppistä rasvasolua vaikuttavat eniten selluliitin muodostumiseen.

Uusi innovaatio selluliitinhoitoon: vaikutetaan kaikkien kolmen eri tyyppisen rasvasolun toimintaan uuden kasviuutteen avulla.

Kvitteninlehtiuute

Clarinsin tekemän tutkimustyön tuloksena kävi ilmi, että kvitteninlehtiuute vaikuttaa seuraavilla tavoilla kaikkien kolmen erityyppisen rasvasolun toimintaan:

 1. Se tehostaa rasvasoluun varastoineiden lipidien poistumista rasvaa varastoivista rasvasoluista.
 2. Aktivoi rasvoja polttavien rasvasolujen toimintaa
 3. Vaikuttaasäikeitä muodostaviin rasvasoluihin

  Muut Body Fit -selluliittigeelin sisältämät vaikuttavat aineet:

  Tehostamaan laihtumista

  Kofeiini, jonka tiedetään aktivoivan tehokkaasti rasvojen poistumista, lipolyysiä, rasvasoluista.

  Kofeiinin vaikutusta tehostavat seuraavat kasviuutteet:

  Kukonharjauute

  Kukonharjauute hidastaa esisolujen erilaistumista rasvasolujen esiasteiksi ja rajoittaa näin rasvakudoksen lisääntymistä.

  Lisäksi kukonharjauute kontrolloi rasvojen kertymistä rasvasoluihin, lipogeneesi.

  Luomuvesiminttu-uute

  Rasvasolujen liikakasvu vähentää hapen kulkeutumista rasvakudokseen: tämä hypoksiaksi kutsuttu ilmiö edistää esisolujen jakautumista ja lisää sitä kautta rasvasolujen määrää kudoksessa. Luomuvesiminttu-uute ehkäisee happivajausta (hypoksiaa) rasvakudoksessa ja ehkäisee siten esisolujen lisääntymistä.

  Baccharis-uute

  Baccharis-uute täydentää kukonharjauutteen vaikutusta hidastamalla esisolujen muuttumista rasvasolujen esiasteeksi.

  Törmäkukkauute

  Törmäkukkauute rikkoo rasvasolun sisällä olevaa lipidirakkulaa suojaavaa proteiinimuuria, jolloin triglyseridejä hajottavat entsyymit pääsevät toimimaan ja poistamaan liiallista rasvaa rasvasolusta.

  Kiinteyttämään ihoa

  Luomuvesiminttu-uute

  Luomuvesiminttu-uute aktivoi kollageeni 1:n muodostumista ihossa ja kiinteyttää siten ihoa.

  Baccharis-uute

  Baccharis-uute suojaa kollageeni 1:tä rappeutumiselta ja tukee siten luomuvesiminttu-uutteen ihoa kiinteyttävää vaikutusta.

  Lisäämään keveyden tunnetta jaloissa

  Intialainen hevoskastanjauute

  Hevoskastanjauute aktivoi mikroverenkiertoa ja keventää siten painon tunnetta jaloissa.

  Kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa

  Auringonkukasta saadut fosfolipidit ja hasselpähkinäöljykosteuttavat ihoa ja jättävät sen pehmeän ja joustavan tuntuiseksi.

  Body Fit -selluliittigeeli auttaa ehkäisemään ja vähentämään selluliittia vaikuttamalla sen syntyyn vaikuttavien kolmen rasvasolun, rasvoja varastoiva rasvasolu, rasvoja polttava rasvasolu ja säikeitä muodostava rasvasolu, toimintaan.

  Selluliittigeelin kiinteyttävät ominaisuudet auttavat muokkaamaan vartalon ulkonäköä.

  Lisäksi Body Fit kiinteyttää ihoa ja saa sen näyttämään aiempaa sileämmältä ja tasaisemmalta.

  Vastuullista kauneudenhoitoa

  Clarins on sitoutunut vastuulliseen kauneudenhoitoon. Body Fitin tuotepakkaus sopii kierrätykseen Euroopassa ja lukuisissa maissa Euroopan ulkopuolella. Sama koskee tuotteen koteloa ja esitettä, johon tuotteen käyttö- ja hierontaohjeet on painettu. Lisäksi ne on tehty paperista, joka on valmistettu kestävän kehityksen menetelmin hoidettujen metsien puista.

  Clarinsin vartalonhoito-ohjelmat

  Selluliitin hoitoon

  Smoothing Body Scrub -vartalonkuorinta

  Kuorinta aloittaa vartalonhoidon. Se poistaa iholta epäpuhtauksia ja liiallista kuollutta solukkoa, tasoittaen ihon pintaa ja parantaen sen jälkeen käytettävien hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Iho tuntuu aiempaa joustavammalta, pehmeämmältä ja sileämmältä.

  Body Fit -selluliittigeeli

  Sitkeiden rasvakertymien hoitoon

  Smoothing Body Scrub -vartalonkuorinta

  Body Shaping Cream -vartalovoide

  Vartalovoide, joka tehostaa liiallisten sitkeiden rasvakertymien poistumista. Selkeyttää ja parantaa vartalon muotoa ja ääriviivoja. Voiteen koostumus on suunniteltu siten, että se helpottaa sen vaikutusta tehostavan hieronnan tekemistä.

  Liitettäväksi mukaan tarvittaessa

  Anti-Eau Body Treatmen Oil -vartalonhoitoöljy

  Ainoastaan kasviuutteista koostuva nestekiertoa vilkastuttava sekä painon ja turvotuksen tunnetta vähentävä vartalonhoitoöljy.

  Body Fit -selluliittigeelin vaikutusta tehostava hierontamenetelmä

  Vaikka Body Fit -selluliittigeeli kehitettiin antamaan yksin käytettynä parhaat mahdolliset hoitotulokset, voidaan sen käyttöön haluttaessa liittää sen vaikutuksia parantava hierontamenetelmä. Clarins-hoitoloissa kehitetty yksinkertainen käsillä tehtäviin painalluksiin ja lihassupistuksiin perustuva menetelmä aktivoi aineenvaihduntaa ja tehostaa siten kuona-aineiden poistumista. Hierontamenetelmän jälkeen jalat tuntuvat keveiltä, painon tunne kehosta on kadonnut ja vartalon muodot ovat selkeytyneet.

  81,4 % menetelmää kokeilleista naisista piti sitä tehokkaana.

  • tutkimukseen osallistui 94 naista, jotka käyttivät Body Fit -selluliittigeeliä neljän viikon ajan yhdessä auto-lift-hierontamenetelmän kanssa.

   Clarinsin neuvot parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi.

   Noudattamalla terveellistä, tasapainoista ruokavaliota, välttämällä liiallisia sokereita, juomalla runsaasti vettä ja liikkumalla säännöllisesti saavutetaan parhaat hoitotulokset. Clarins on aina korostanut vartalohoidossa terveellistä ruokavaliota ja liikunnan tärkeyttä, koska yksikään kosmeettinen vartalonhoitotuote ei voi yksinään luvata hyviä tuloksia. Kannattaa pitää huolta kunnostaan, olla sinut vartalonsa kanssa, hoitaa itseään ja hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Tämä saa ihmisen näyttämään kauniilta.

   Kliiniset testitulokset

   Vaikutus rasvakudokseen

   1. Rasvasolujen koko pieneni 10 %*
   2. Muutokset ihon rakenteessa

   Ihon pinta tasoittui +6,9 %**

   Ihon muhkuraisuus väheni -8,1 %**

   *Ex-vivo-testi, **Kliininen testi – 28 naista – 1 kuukausi

   Säikeiden määrän väheneminen rasvakudoksessa

   Clarins on ollut mukana kehittämässä uutta tekniikkaa, jolla pystytään määrittelemään rasvakudoksen säikeisyyttä. Tämä menetelmä perustuu siihen miten nopeasti rasvakudokseen synnytetyt aallot leviävät kudoksessa; mitä hitaammin aallot leviävät kudoksessa, sitä vähemmän säikeitä kudos sisältää.

   Kliiniset tutkimukset osoittavat, että rasvasolukon säikeisyys väheni kuukaudessa -24,6 %*

   Kudoksen arkuus sitä puristettaessa väheni -22,6 %**

   *Kliininen testi – 30 naista – 1kuukausi

   **Itsearviointi – 30 naista – 15 päivää

   Lopputulos:

   Iho on näkyvästi aiempaa sileämpi, ihon muhkuraisuus on vähentynyt, vartalon ääriviivat ovat selkiintyneet.

   Tuotetta testanneiden naisten mielipiteet tuotteesta:

   Välittömästi tuotteen levittämisen jälkeen:

   • Iho tuntui sileältä 73 %
   • Iho tuntui kosteutetulta 93,5 %

   Kahden viikon käytön jälkeen:

   • Ihon muhkurainen ulkonäkö on näkyvästi vähentynyt 79 %
   • Keveyden tunne jaloissa 81 %

   Neljän viikon käytön jälkeen:

   • Iho tuntui aiempaa kiinteämmältä 84 %
   • Iho näytti aiempaa kiinteämmältä 82 %
   • Ihon muhkurainen ulkonäkö oli näkyvästi vähentynyt 81, 5 %
   • Ihon rakenne oli parantunut 92,5, %

   Myynnissä:

   Clarinsin uusi Body Fit -selluliittigeeli tulee myyntiin maaliskuussa 2017.

   Tuotekuvat:

   http://www.bernerbrandbank.fi/l/JrPnQWpHmv6h

   Uusimmat tiedotteemme:

   https://www.berner.fi/uutishuone/

   Lisätiedot:

   BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

   Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi