Clarins MULTI-ACTIVE YEUX

Silmänseutua kirkastava ja ensimmäisiä ryppyjä häivyttävä silmänympärysvoide

Kiireisiä päiviä, jatkuvaa älypuhelimen selailua. Nukahtamisvaikeuksia. Levottomasti nukuttuja öitä ja liian lyhyitä yöunia. Tekstiviesti? Sähköpostia? Uupumus näkyy ensimmäisenä silmistä ja erityisesti silmänympärysiholta. Koska silmänympärysiho on 3-5 kertaa muuta kasvojen ihoa ohuempi, näkyvät väsymyksen ja ikääntymisen merkit siinä ensimmäisenä. Siksi sen hoitaminen kannattaa aloittaa ajoissa.

Multi-Active Yeux

Välttämätön silmänympärysihon hoitotuote noin 30-vuotiaille naisille, jotka haluavat säilyttää silmänympärysihonsa nuorekkuuden ja kirkkauden. Multi-Active Yeux -silmänympärysvoide silottaa ensimmäisiä ryppyjä, vähentää väsymyksen merkkejä, silmänalusten tummuus ja turvotus, virkistää ja kirkastaa silmänympärysihoa.

Ensimmäisiä silmänympärysryppyjä vastaan

Clarins on tutkinut kiireisen ja liian intensiivisen elämän vaikutuksia ihon nuorekkuudesta vastaavan fibroblastisolun toimintaan. Stressi ja liian vähäinen uni aiheuttavat vapaiden radikaalien liikatuotantoa, joka rasittaa kyseistä solua. Ensimmäiset rypyt, ihon kirkkauden menetys… Ensimmäiset näkyvät ikääntymisen merkit tulevat esiin.

Cell targeting system, kohdennettua teknologiaa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan

Clarinsin kehittämät uuden aikakauden mikrokapselit, jotka sisältävät tehokkaana antioksidanttina ja elvyttävänä aineosana toimivaa kasviuutetta, ohdakeuutetta. Kapseleiden vaikutus kohdistuu suoraan ihon nuorekkaana pitävään fibroblastisoluun. Näin silmänympärysseutu säilyttää nuorekkaan raikkaan ulkonäkönsä.

Myrothamnus-uute vahvistaa kapseloidun ohdakeuutteen ennenaikaisten ikääntymisen merkkien näkymistä ehkäisevää vaikutusta, häivyttämällä ensimmäisiä silmänympärysiholle muodostuneita ryppyjä. Silmänympärysiho näyttää sileältä ja raikkaalta.

Hapettumisesta aiheutuvat vauriot fibroblastisoluille vähenivät -62 %

Solun energiantuotantoon liittyvien molekyylien (ATP) määrä fibroblastisoluissa lisääntyi +50 %

Myrothamnus-uute

Uute saadaan Etelä-Afrikassa kasvavasta kasvista, joka selviää hengissä kuivuudesta huolimatta. Kasvista saatu uute auttaa ihoa selviämään päivittäisen stressin aiheuttamista rasituksista.

Ilmansaasteet

Tämä Multi-Active-linjaan kuuluva hoitotuote sisältää neljästä kasviuutteesta koostuvan Clarinsin anti-pollution-yhdisteen, joka suojaa ihoa niin sisä- kuin ulkoilmankin sisältämiltä saasteilta ja auttaa siten ihoa säilyttämään nuorekkuutensa.

Väsymyksen merkkejä vähentämään

Clarinsin tekemän tutkimuksen mukaan stressin ja kiireisen elämäntyylin aiheuttama vapaiden radikaalien liikatuotanto ei vaikuta haitallisesti ainoastaan fibrobastisoluihin, vaan myös verisuoniin. Niiden seinämien läpäisykyky lisääntyy, jolloin veren pigmentti ja vesi tihkuvat niiden läpi. Tämä näkyy runsaasti verisuonia sisältävällä silmänympärysiholla silmänalusten tummuutena ja silmänympärysihon turvotuksena.

Clarins on tutkimuksissaan todennut, että takiaisuute vähentää verisuonien läpäisykyvyn lisääntymistä ja ehkäisee siten stressistä ja väsymyksestä johtuvaa silmänalusten tummuutta ja silmänympärysihon turpoamista.

Takiainen, osa kauneuden historiaa

Kasvin piikikkäät terälehdet kätkevät sisäänsä aarteen. Kasvin lempinimi on Venuksen kylpyamme ja se johtuu kasvin terälehtien sisältämästä nesteestä, jota antiikin aikaan käytettiin kauneudenhoitoon.

Takiainen ja vastuullinen kauneudenhoito

Clarinsin käyttämä takiainen on luomuviljelty ja vaikuttava aine uutetaan ympäristöä kunnioittaen.

Silmänalusten tummuuden ja silmänympärysihon turpoamisen väheneminen

Väsymyksen merkit katoavat hevoskastanjauutteen (silmänalusten tummuus) ja kofeiini (silmänympärysihon turpoaminen) yhteisvaikutuksesta.

Välittömästi kaunistava vaikutus

Ihoa välittömästi silottava vaikutus

Silmänympärysvoiteen erityinen koostumus silottaa ja häivyttää optisesti ryppyjä. Silmänympärysiho näyttää välittömästi aiempaa nuorekkaammalta.

Silmänympärysihon turvotusta välittömästi laskeva vaikutus

Raikkaan tuntuinen geelivoide, valoa heijastavat pigmentit ja cryo-metallinen, kylmän tuntuinen metalli, kärkiosa laskevat turvotusta ja kirkastavat katsetta.

Erityinen levitysmenetelmä, joka laskee silmänseudun turvotusta ja rentouttaa silmänympärysihoa

Geelimäinen silmänympärysvoide painellaan iholle kevyin pumppaavin painalluksin. Painelu aloitetaan silmän sisänurkasta ja lopetetaan silmän ulkonurkkaan.

Viileän tuntuisella, metallisella kärkiosalla painellaan kevyesti silmänympärysihoa silmän sisänurkasta kohti silmän ulkonurkkaa. Käsittely lopetetaan hieromalla ohimoita kevyin, rentouttavin pyöröliikkein metallikärjen avulla.

Tuotetta testanneiden 30 vuotiaiden mielipide tuotteesta

Tuotteen vaikutus

 • Silmänympärysiho näytti aiempaa sileämmältä 84 %
 • Silmänympärysiho tuntui aiempaa kiinteämmältä 86 %
 • Katse kirkastui 82 %
 • Silmänympärysihon turvotus laski 85 %

Tuotteen koostumus

 • Välitön raikkauden tunne 95 %

Muotoiltu kärkiosa

 • Cryo-metallinen kärkiosa tehosti tuotteen silmänympärysihon turvotusta alentavaa ja silmänalusten tummuutta vähentävää vaikutusta 88 %

100 naista – 30–39 vuotta – 4 viikkoa.

Mittaamalla saadut testitulokset

Ryppyjen madaltuminen

 • Silmäkulman rypyt -21 %
 • Alaluomen rypyt -26 %
 • Silmänympärysihon kiinteys +31 %

Silmänalusten tummuus ja turvotus

 • Tummuuden laajuus -16 %
 • Tummuuden vaaleneminen -13 %
 • Turvotuksen väheneminen -11 %

35 naista – 33–45 vuotta – 4 viikkoa

Hinta:

Multi-Active Yeux -silmänympärysvoide 15 ml, suositushinta 44,55.

Myynnissä:

Multi-Active Yeux -silmänympärysvoide tulee myyntiin maaliskuussa 2017.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/BmSbPcp2BBk5

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi