IsaDoran Cool Matt -kevätmeikkikokoelman pääosassa ovat tyylikkäät mattasävyt

IsaDoran kevätmeikkilook Cool Matt tuo kasvoille ja kynsiin hillityn tyylikkäitä ja klassisia sävyjä trendikkään mattapintaisina. Cool Matt on saanut inspiraationsa tyylikkäästä, klassisesta, huolellisesta ja pehmeän naisellisesta casual chic -meikistä, joka saa modernia twistiä trendikkäistä mattasävyistä. Kynnet voivat olla kiiltävät, tai kynsilakan päälle voidaan levittää mattapinnan tuova päällyslakka.

Meikkikokoelmaan kuuluu neljä uutuustuotetta: Eye Sculptor Bar -luomiväripaletti auttaa luomaan silmämeikin, jossa valot ja varjot muokkaavat silmän muotoa. Ultra Matt Liquid Lipstick on nestemäinen huulipuna, joka jättää huulille kevyen mattapinnan. Eye Lifter Duo Highlighter -korostoskynä tuo valoa katseeseen ja Precision Brow Pen auttaa luomaan siistit ja huolitellut kulmakarvat. Lisäksi kokoelmaan kuuluu uusia kausisävyjä valikoimassa jo olevista tuotteista.

UUTUUS: Ultra Matt Liquid Lipstick, 7 ml, suositushinta 13,90 euroa

Ultra Matt Liquid Lipstick on nestemäinen mattahuulipuna, jossa yhdistyvät huulikiillon keveys ja huulipunan runsaspigmenttinen, intensiivinen väri. Huulista tulee virheettömän, runsaan ja huolellisesti muotoillun näköiset. Erittäin pitkäkestoinen koostumus ei tahraa, ja kevyt koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä. Huulipuna on helppo levittää erikoismuotoillulla applikaattorilla, joka helpottaa myös huulien muotoilua.

Ultra Matt Liquid Lipstick -huulipunasta tulee tammikuussa kevätlook Cool Mattessa myyntiin kolme sävyä. Lisäksi huulipunasta tulee maaliskuussa myyntiin 9 sävyä, jotka jäävät pysyvään valikoimaan.

 • 07 Dolce Rose, kausisävy, myyntiin tammikuussa
 • 09 Vintage Pink, kausisävy, myyntiin tammikuussa
 • 11 Cool Mauve, pysyvään valikoimaan, myyntiin tammikuussa

Maaliskuussa myyntiin tulevat lisäsävyt:

 • 01 Nude Attitude, pysyvään valikoimaan maaliskuussa
 • 03 Posh Pink, pysyvään valikoimaan maaliskuussa
 • 05 Bare Cashmere, pysyvään valikoimaan maaliskuussa
 • 13 Dusty Cedar, pysyvään valikoimaan maaliskuussa
 • 15 Sugar Brown, pysyvään valikoimaan maaliskuussa
 • 17 Berry Babe, pysyvään valikoimaan maaliskuussa
 • 18 Brownberry, pysyvään valikoimaan maaliskuussa
 • 19 Plum Punch, pysyvään valikoimaan maaliskuussa
 • 20 Red Romance, pysyvään valikoimaan maaliskuussa


UUTUUS: Eye Sculptor Bar -luomiväripaletti 20 Nude Sculpt, 5 g, suositushinta 20,90 euroa

Eye Sculptor Bar -luomiväripaletti tuo contouring-trendin luomiväreihin: luomiväripaletti yhdistää samaan palettiin pohjustussävyn, kolme mattapintaista contouring-sävyä ja yhden helmiäisen highlighting-korostussävyn. Sävyillä on helppo korostaa ja muokata silmän omaa muotoa ja luoda luonnollisia tai näyttäviä silmämeikkejä. Pitkäkestoinen, silkkisen pehmeä koostumus levittyy vaivattomasti luomille. Pakkauksessa on mukana peili sekä ohjeita erilaisten meikkilookien tekoon.

UUTUUS: Eye Lifter Duo Highlighter, 5 g, suositushinta 14,50 euroa

Kaksipäinen Eye Lifter Duo Highlighter korostaa silmien ja kulmien muotoja ja tuo katseeseen valoa. Korostuskynässä on kaksi päätä: kermaisen mattapintainen ja satiinisen helmiäinen sävy. Pitkäkestoinen koostumus on helppo häivyttää sormella.

Korostuskynää voi käyttää usealla eri tavalla: korostuskynänä kulmaluulla ja silmän sisänurkassa, kirkastamassa silmäluomia ja peittämässä niiden punaisuutta tai tummuutta, sisärajauksissa tuomassa katseeseen valoa ja avaruutta tai luomivärinä koko silmäluomella.

Tuote jää pysyvään valikoimaan.

UUTUUS: Precision Brow Pen Waterproof, suositushinta 11,90 euroa

Vedenkestävä Precision Brow Pen -kulmakynä auttaa luomaan siistit ja huolitellut kulmakarvat. Precision Brow Pen sopii erityisen hyvin tuomaan runsautta ja tuuheutta ohuille kulmakarvoille, muotoilemaan dramaattisia kulmalookeja ja täyttämään kulmissa olevia harvempia kohtia. Pitkäkestoinen, vedenkestävä väri ei haalistu tai varise.

Precision Brow Pen -kulmakynästä tulee myyntiin kolme sävyä:

70 Dark Brown, kausituote
72 Medium Brown,
kausituote
74 Taupe,
kausituote

IsaDora Cool Matt -kevätlookiin kuuluvat myös seuraavat tuotteet:

Perfect Matt Lipstick, 4,5 g, suositushinta 14,90 euroa

 • 08 Bare Blush, kausisävy

Lip Desire Sculpting Lipstick, 3,3 g, suositushinta 15,50 euroa ja Sculpting Lipliner Waterproof, 0,3 g, suositushinta 10,90 euroa

 • 54 Dusty Rose, pysyvässä valikoimassa 
   

Wonder Nail Wide Brush -kynsilakka, 6 ml, suositushinta 8,90 euroa

 • 544 Nude Attitude, kausisävy
 • 545 Dolce Rose, kausisävy
 • 546 Cool Mauve, kausisävy

Gel Nail Lacquer Matt Top Coat, 6 ml, suositushinta 9,90 euroa, kausituote

Perfect Blush -poskipuna, 4,5 g, suositushinta 14,50 euroa

 • 53 Coral Glow, kausisävy
 • 61 Cool Pink, kausisävy

Flashing Volume Mascara, 9 ml, suositushinta 17,90 euroa, pysyvässä valikoimassa

Tuotetiedot

IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick, 7 ml, suositushinta 13,90 euroa
IsaDora Eye Sculptor Bar, 5 g, suositushinta 20,90 euroa
IsaDora Eye Lifter Duo Highlighter, 5 g, suositushinta 14,50 euroa
IsaDora Precision Brow Pen, suositushinta 11,90 euroa
IsaDora Perfect Matt Lipstick, 4,5 g, suositushinta 14,90 euroa
IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick, 3,3 g, suositushinta 15,50 euroa
IsaDora Sculpting Lipliner Waterproof, 0,3 g, suositushinta 10,90 euroa
IsaDora Wonder Nail Wide Brush -kynsilakka, 6 ml, suositushinta 8,90 euroa
IsaDora Gel Nail Lacquer Matt Top Coat, 6 ml, suositushinta 9,90 euroa
IsaDora Perfect Blush -poskipuna, 4,5 g, suositushinta 14,50 euroa
IsaDora Flashing Volume Mascara, 9 ml, suositushinta 17,90 euroa

IsaDora Cool Matt -kevätmeikki tulee myyntiin tammi-helmikuussa 2017.
Ultra Matt Liquid Lipstick -huulipunan lisäsävyt tulevat myyntiin maaliskuussa 2017.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat
Cool Matt -kevätmeikki: www.bernerbrandbank.fi/l/PL8RjBxsdX7q
Ultra Matt Liquid Lipstick, koko sävyvalikoima (myyntiin maaliskuussa): http://www.bernerbrandbank.fi/l/vvVDKW_qnw_2

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone

IsaDora on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu kosmetiikkabrändi, jolla on tänä päivänä myyntipisteitä noin 40 maassa. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. www.isadora.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.