Rimmel Insta Fix & Go -meikinkiinnityssuihke pohjustaa ja kiinnittää meikin

Rimmel Insta Fix & Go 2in1 Primer and Setting Spray yhdistää samaan tuotteeseen meikin pohjustavan ja meikin kiinnittävän suihkeen. Suihke auttaa meikkiä kestämään kasvoilla pidempään ja pysymään raikkaan näköisenä koko päivän ajan. Kurkku-uutetta sisältävä suihke raikastaa ihoa ja saa meikin tuntumaan vasta levitetyltä. Suihkeen nopeasti kuivuva, öljytön koostumus ei tunnu iholla tahmaiselta tai kiristävältä.

Tuotetta voi suihkuttaa meikin alle, jolloin se toimii meikinpohjustusaineen tavoin, tai meikin päälle, jolloin suihke kiinnittää meikin paikoilleen ja auttaa meikkiä pysymään siistinä ja näyttämään paremmalta jopa 8 tunnin ajan.

Tuotetiedot

Rimmel Insta Fix & Go -meikinkiinnityssuihke, 100 ml, suositushinta 10,90 euroa, tulee myyntiin tammikuussa 2017

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto
Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi
Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/55LPMb_2MQdP

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi