Rimmel Oh My Gloss! Oil Tint -huulikiilto sävyttää ja hoitaa huulia

Rimmel Oh My Gloss! Oil Tint on kevyt, hoitavia öljyjä sisältävä huulikiilto, joka tuo huuliin runsaspigmenttisen, läpikuultavan värin ja runsaan kiillon. Huulia hoitavat öljyt kookosöljy, graniittiomenaöljy ja Abyssinian öljy auttavat kosteuttamaan huulia. Erittäin kevyt, tahraamaton koostumus ei kuivata huulia eikä tunnu huulilla tahmaiselta.

Huulikiillon runsaspigmenttiset sävyt korostavat huulien omaa sävyä ja hehkua. Koostumus sisältää myös shine flex -yhdisteen, joka auttaa viimeistelemään huuliin upean kiillon.

Rimmel Oh My Gloss! Oil Tint -huulikiillosta tulee Suomessa
myyntiin neljä kiiltävää, raikasta sävyä:

100 Smart Pink
200 Master Pink
300 Modern Pink
500 Pop Poppy

Oh My Gloss! Oil Tint -huulikiillon mainoskasvo on Rita Ora.

Tuotetiedot

Rimmel Oh My Gloss Oil Tint, 6,5 ml, suositushinta 7,50 euroa, tulee myyntiin helmikuussa 2017 ja jää pysyvään valikoimaan.

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/DTzCNgpg56qg

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.