Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara ja Bold Liquid Liner tuovat näyttävyyttä katseeseen

Rimmelin uusi Scandaleyes Reloaded -ripsiväri tuo ripsiin pitkäkestoista tuuheutta ilman paakkuja. Ripsiväri on helppo poistaa lämpimällä vedellä. Scandaleyes Bold Liquid Liner on nestemäinen silmänrajaustussi, jonka pallonmuotoinen kärki auttaa luomaan näyttäviä rajauksia. Uutuudet tulevat myyntiin tammikuussa 2017.  

Rimmel Scandaleyes Reloaded -ripsivärin patentoitu Extreme Wear -yhdiste tuo ripsiin tuuheutta nopeasti ja helposti ilman paakkuja. Runsaspigmenttinen väri tekee ripsistä intensiivisen mustan ja tuuhean näköiset. Erittäin pitkäkestoinen koostumus kestää hikeä ja kosteutta ja pysyy siistinä varisematta jopa 24 tuntia. Ripsiväri on kuitenkin helppo poistaa ripsistä lämpimällä vedellä. Kärkeä kohti kapenevalla, tiheällä harjalla on helppo levittää ripsiväriä silmän muotoa mukaillen. Harja erottelee ripset tarkasti ja tavoittaa lyhyimmätkin ripset.

Scandaleyes Reloaded -ripsiväri on saatavilla myös violettiin pakkaukseen pakattuna vedenkestävänä versiona.

Rimmel Scandaleyes Bold Liquid Liner on nestemäinen silmänrajaustussi, jolla on helppo luoda näyttävä ja kestävä rajaus silmiin. Koostumuksen runsas, musta pigmentti tuo silmiin näyttävän, kiiltävän rajauksen ja pitkäkestoinen, vedenkestävä koostumus kestää siistinä jopa 24 tuntia.

Erikoismuotoillun silmänrajaustussin pyöreän, pallonmuotoisen kärjen avulla on helppo luoda rajaukseen tarkkoja, graafisia muotoja ja kauniin kaarevia ja kissamaisia rajauksia.

Scandaleyes Reloaded -ripsivärin ja Scandaleyes Bold Liquid Liner -silmänrajaustussin mainoskasvo on Rimmelin uusi brändilähettiläs Cara Delevingne.

Tuotetiedot

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara ja Reloaded Mascara Waterproof, 12 ml, suositushinta 11,50 euroa, tulee myyntiin tammikuussa 2017
Rimmel Scandaleyes Bold Liquid Liner, suositushinta 8,50 euroa, tulee myyntiin tammikuussa 2017

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/wwxckq_6ffXV

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi