SENSAI CELULAR PERFORMANCE EXTRA INTNSIVE EYE CREAM Silmänympärysihon kuntoa tehokkaasti parantava silmänympärysvoide

 

Tuotetta testanneista 76% sanoi jo yhden käyttökerran jälkeen ihonsa tuntuvan silkinpehmeältä. Viikon käytön jälkeen 92% tuotetta testanneista huomasi silmänympärysihon värin kirkastuneen. Kahden viikon käytön jälkeen kaikki testiin osallistuneet olivat tyytyväisiä voiteen vaikutuksiin. Kahden viikon käytön jälkeen yli 90% testiin osallistuneista sanoi silmänympärysihonsa näyttävän aiempaa raikkaammalta, virkeämmältä ja terveemmältä.

Testaajat huomasivat muutoksia silmänympärysihon ikääntymisen merkeissä jo yhden käyttökerran jälkeen. Näitä muutoksia olivat: aiempaa sileämmän ja raikkaamman näköinen iho ja ihon näyttäminen aiempaa virkeämmältä ja levänneemmältä. Kahdessa viikossa nämä vaikutukset tehostuivat entisestään.

Ikääntymisen merkkien lisäksi väsymys, huonot ruokailutottumukset ja voimakkaat tunteet jättävät jälkensä silmänympärysihoon. Tästä johtuen yli 60% naisista lisää silmänympärysihon hoidon päivittäisiin ihonhoitorutiineihinsa.

Antamalla iholle lisäenergiaa hoidetaan tehokkaasti ihossa näkyviä ikääntymisen merkkejä

Jotta iho pysyisi nuorekkaan näköisenä, sen täytyy tuottaa riittävästi eri toiminnoilleen tärkeää energiaa. Iän myötä ihon oma energiantuotanto kuitenkin laskee, jolloin ikääntymisen merkit tulevat näkyviin. SENSAI on usean vuoden tutkimustyön tuloksena löytänyt nuorekkaalle iholle tyypillisen toiminnon: Ihon jatkuvalle energiantuotannolle tärkeät rasvahapot välittyvät epidermiksessä karnitiinin avulla.

Tämä ihon nuorekkuutta ylläpitävä toiminto innoitti SENSAIta kehittämään Advance Energy Charge
-teknologian, jossa yhdistelmä vaikuttavia aineita ylläpitää ihon toiminnoille tärkeää energiantuotantoa. Advance Energy Charge -teknologiassa hyödynnetään kahta vaikuttavaa ainetta, Ene-Activate-yhdistettä ja Cell Activatoria. Ene-Activate vaikuttaa epidermiksen solujen energiantuotantoon ja Cell Activator dermiksen solujen energiantuotantoon. Lisäksi Extra Intensive Eye Cream -silmänympärysvoiteeseen on lisätty kaikkien Cellular Performance -linjan tuotteiden sisältämää Advanced CPX Vital -uutetta, joka vaikuttaa tehokkaasti viiteen ikääntymisen mukanaan tuomaan muutokseen ihossa: ihon kuivumiseen, ihon veltostumiseen, ryppyihin ja juonteisiin sekä ihon värin elottomuuteen.

Edellä mainittujen vaikuttavien aineiden lisäksi Extra Intensive Eye Cream sisältää kahta kasviuutetta, jotka on valittu erityisesti silmänympärysiho huomioiden. Suikazurauute eli kuusamauute aktivoi nestekiertoa silmänympärysiholla ja ehkäisee ja alentaa siten silmänympärysihon turvotusta. Yuzu-uute taas aktivoi mikroverenkiertoa ja vähentää siten silmänalusten tummuutta.

EXTRA INTENSIVE EYE CREAM

Silkkimäisen tuntuinen, nopeasti ihoon imeytyvä silmänympärysvoide, joka vaikuttaa monitahoisesti kaikkiin iän mukanaan tuomiin silmänympärysihon ongelmiin. Voide täyttää ihon kosteudella ja saa sen näyttämään ja tuntumaan aiempaa sileämmältä ja tasaisemmalta. Säännöllisesti käytettynä voide kiinteyttää silmänympärysihoa ja saa sen näyttämään selvästi aiempaa nuorekkaammalta ja raikkaammalta. Silmänympärysvoidetta suositellaan käytettäväksi aamuin illoin.

Extra Intensive Eye Cream on pakattu tummansiniseen lasipurkkiin 15 ml ja sen
suositushinta on 172,00 euroa.

Myynnissä:

SENSAI EXTRA INTENSIVE EYE CREAM tulee myyntiin helmikuussa 2017.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/zzcMgk_WzHGZ

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

MUUT EXTRA INTENSIVE -linjaan kuuluvat tuotteet

EXTRA INTENSIVE CREAM

Useita ylellisiä öljyjä sisältävä voide elvyttää ja virkistää elotonta, väsyneen näköistä ihoa. Se saa ihon tuntumaan välittömästi aiempaa kiinteämmältä ja kiinteyttää ihoa sekä parantaa sen joustavuutta pitempiaikaisessa käytössä. Voide tuo iholle runsaasti sen tarvitsemaa energiaa, jolloin ihon väri kirkastuu ja ikääntymisen merkit vähenevät.
Extra Intensive Cream -hoitovoidetta levitetään iholle aamuin illoin SENSAI-hoitonesteen käytön jälkeen.
Extra Intensive Cream 40 ml, suositushinta 323,00 euroa.

EXTRA INTENSIVE ESSENCE

Nopeasti, syvälle ihoon imeytyvä tehohoito, jonka kevyt raikas koostumus jättää iholle virkistyneen, energisen olon. Tehohoito elvyttää ja virkistää samean ja väsyneen näköistä ihoa sekä kiinteyttää tehokkaasti ihoa. Ihon väri kirkastuu, iho kiinteytyy ja näyttää aiempaa nuorekkaammalta. Tehohoitoa levitetään iholle aamuin illoin SENSAI-hoitonesteen käytön jälkeen. Tehohoidon päälle levitetään hoitoemulsio tai hoitovoide.
Extra Intensive Essence -tehohoito pumppupullo 40 ml, suositushinta 294,00 euroa.

EXTRA INTENSIVE MASK

Yön ajaksi vaikuttamaan jätettävä naamio, joka vähentää ikääntymisen merkkien näkymistä iholla ja tuo iholle sen toiminnoille tarpeellista energiaa. Lopputuloksena on aiempaa nuorekkaamman näköinen, silkin pehmeältä tuntuva iho. Naamion vaikutus on nähtävissä jo yhden käyttökerran jälkeen.

Extra Intensive Mask -naamio 75ml, suositushinta 256,00 euroa.

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi