SENSAI THE SILK BODY EMULSION Vartaloemulsio, joka kietoo ihon silkkiseen tuoksuhuntuun

Aikoinaan Japanissa silkkivaatteet käsiteltiin aromaattisilla seoksilla, jotka ihon lämmöstä levittivät ympärilleen aistillista, puoleensavetävää tuoksua. Sekä miehet että naiset nauttivat tästä perinteikkäästä tavasta käyttää tuoksuja. Silkki ja tuoksut muodistivatkin erottamattoman yhdistelmän, kun haluttiin kehittää yksilöllinen, omaa persoonaa parhaiten korostava tuoksu. SENSAIn ensimmäinen tuoksu SENSAI THE SILK, on moderni versio tästä vanhasta, perinteisestä tuoksuviisaudesta. Kun SENSAI THE SILK -tuoksu syleilee ihoa, se muuttuu ikään kuin runoksi tai lauluksi, joka tuo esiin kaiken kauniin naisen elämässä.

SENSAI THE SILK BODY EMULSION, ylellisen tuntuinen, ihoa tehokkaasti kosteuttava vartaloemulsio on saanut inspiraationsa silkin kosketuksesta iholla. Sen silkinpehmeältä tuntuva koostumus, joka sisältää Koishimaru Silk EX -uutetta, kietoutuu iholle ohuen silkkihunnun tavoin. Vartaloemulsion tuoksussa voi aistia orvokin lehtien tuoksua, valkoisia kukkia ja aistillista ambraa. The Silk Body Emulsion jättää iholle miellyttävän, miedon tuoksun ja silkinpehmeän tunteen. Vartaloemulsiota voidaan käyttää yhdessä The Silk -tuoksun kanssa, kun halutaan tuoksun kestävän iholla pitkään tai yksin, kun halutaan tuoksun tuntuvan mietona.

Suositushinta:

Sensai The Body Emulsion 200 ml on suositushinnaltaan 77,00 euroa.

SENSAI THE SILK EAU DE PARFUM

Hienostunut ja yksilöllinen tuoksu, jonka aromaattiset tuoksuvivahteet yhdistyvät sensuelliin ambran tuoksuun. Tuoksu, joka hyväilee ihoa silkin tavoin.

Eau de Parfum 50 ml suositushinta 131,30 euroa.

SENSAI THE SILK EAU DE TOILETTE

Herkkä ja viehättävä tuoksu, jossa orvokin lehdet kietoutuvat yhteen valkoisten kukkien tuoksun kanssa. Aavistus aistillista ambraa hyväilee ihoa silkin tavoin.

Eau de Toilette 50 ml suositushinta 104,20 euroa.

Myynnissä:

Sensai The Silk Body Emulsion tulee myyntiin huhtikuussa 2017.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/XXBG6B_X86c8

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi