SENSAI ULTIMATE Silkki yhdistyy sakurauutteeseen

Ultimate-ihonhoitosarjassa yhdistyvät ensimmäistä kertaa japanilainen koishimaru-silkki pyhästä sakura-kirsikkapuusta saatuun uutteeseen. Yhdessä ne aktivoivat ihoa korjaamaan entistä tehokkaammin siihen syntyneitä vaurioita. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, miten ikääntymisen merkit näkyvät ihossa.

Iho altistuu päivittäin UV-säteilyn ja vapaiden radikaalien aiheuttamille vaurioille. Ainutlaatuisen korjausmekanismin ansiosta iho pystyy korjaamaan sille koituneita vaurioita. Iän mukana tämä kyky kuitenkin heikkenee, mikä näkyy ihossa ryppyinä, ihon veltostumisena ja muina ikääntymisen merkkeinä. SENSAIn kehitystiimin luoma Sakura Eternal Complex -yhdiste tuo iholle sen toiminnalle tärkeää energiaa ja tukee siten tehokkaasti ihon omaa vaurioita korjaavaa toimintaa. Iho kiinteytyy ja saa takaisin nuorekkaan hehkunsa.

Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että Sakura Eternal Complex:

 • Kaksinkertaistaa ihon kyvyn korjata UV-säteiden aiheuttamia vaurioita.
 • Tehostaa puolitoistakertaisesti ihon kykyä korjata vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.
 • Saa ihon solutoiminnan aktivoitumaan 2,5-kertaisesti.

Hyaluronihappo, ihon elinvoimaisuuden lähde

Hyaluronihappo on ihon hyvinvoinnin kannalta keskeisessä roolissa. Sen lisäksi, että se sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon, sillä on muitakin tärkeitä tehtäviä. Se kosteuttaa ihosoluja ja välittää niille niiden toiminnalle tärkeitä ravintoaineita ja ylläpitää täten ihon hyvää kuntoa.

Dermiksen koostumuksesta 75 % on kollageenia. Hyaluronihappoa on kollageenikuitujen välissä, minne se muodostaa hyytelömäistä soluväliainetta sitomalla vettä itseensä. Tämä soluväliaine tekee dermiksestä paksumman ja parantaa ihon kimmoisuutta. Epidermiksessä hyaluronihappo edesauttaa vesiliukoisten ravintoaineiden ja ionien siirtymistä nopeasti verenkierrosta soluihin.

Iän myötä ihon hyaluronihappotaso kuitenkin alenee. Tämä vähentää ihon kosteuspitoisuutta ja kimmoisuutta sekä hidastaa ravintoaineiden imeytymistä. Iho kuivuu ja siihen muodostuu ryppyjä.

Koishimaru-silkki EX aktivoi kaksitahoisesti hyaluronihapon tuotantoa ihossa

Koishimaru-silkki EX hoitaa tehokkaasti tätä ongelmaa aktivoimalla hyaluronihapon muodostumista sekä dermiksen että epidermiksen soluissa. Näin varmistetaan, että ihon kosteudensitomiskyky säilyy hyvänä myös iän myötä.

Koishimaru-silkki EX lisää hyaluronihapon muodostumista dermiksessä noin 90%:llä ja epidermiksessä jopa 180 %:lla. Hyaluronihappotuotannon lisääntyminen parantaa ihon kosteudensitomiskykyä merkittävästi ja takaa ihosoluille ihanteelliset elinolosuhteet.

Kun kaikki ihosolut ovat jälleen täynnä kosteutta ja luontaista elinvoimaa, iho tuntuu välittömästi virkistyneeltä ja kimmoisalta. Myös muut käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ja vaikuttavat aiempaa paremmin.

Luonnon kauneus yllättää meistä jokaisen kerta toisensa jälkeen. Tästä syystä luonto toimii jatkuvana inspiraationa kauneudelle. Sensain kehitystiimi on uhrannut vuosia tutkiakseen tuhansia luonnosta saatuja vaikuttavia aineita ja toivonut löytävänsä uusia tehoaineita ihon kauneuden ylläpitämiseksi. Lopulta syntyi Ultimate-tuotteissa käytetty silkin ja sakurauutteen yhdistelmä. Kun iholle lisää sen toiminnoille tärkeää energiaa tuova sakurauute yhdistetään ihoa tehokkaasti kosteuttavaan Koishimaru-silkkiin, syntyy ympäristö, jossa iho pystyy toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

ULTIMATE-ihonhoitolinja koostuu hoitonesteestä, emulsiosta, voiteesta, seerumista ja silmänympärysvoiteesta. Kaksivaiheinen Saho-ihonhoitomenetelmä varmistaa, että iho pystyy hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla Koishimaru-silkki EX:n ja Sakura Eternal Complex -yhdisteen vaikutukset.

Vuonna 2017 Sensai tuo Ultimate-hoitolinjaansa uudet koot hoitonesteeseen ja emulsioon, jotta yhä useammalla olisi mahdollisuus kokea Ultimate-tuotteiden kiistaton teho.

THE LOTION

Täyteläisen tuntuinen hoitoneste, jonka koostumus hoitaa tehokkaasti ihoa ja antaa sille kauniin hehkun.

 • Hoitoneste sisältää Sakura Eternal Complex -yhdistettä, joka tukee ihon vaurioita korjaavaa vaikutusta ja tuo iholle lisää sen biologisille toiminnoille tarpeellista energiaa.
 • Sisältää Koishimaru-silkki EX -uutetta ja CPX-uutetta.
 • Tuotteen raikas kukkaistuoksu muistuttaa kirsikankukkien tuoksua.
 • The Lotion -hoitoneste 125 ml, suositushinta 272,00 euroa.

The Lotion -hoitoneste, uusi koko 75 ml, suositushinta 160,00 euroa.

THE EMULSION

Silkkimäisen tuntuinen emulsio, joka levittyy kasvoille helposti. Se suojaa ja hoitaa ihoa ja palauttaa sille sen luontaisen kauneuden.

 • Emulsio sisältää Sakura Eternal Complex -yhdistettä, joka tukee ihon vaurioita korjaavaa vaikutusta ja tuo iholle lisää sen biologisille toiminnoille tärkeää energiaa.
 • Sisältää Koishimaru-silkki EX -uutetta ja CPX-uutetta.
 • Tuotteen raikas kukkaistuoksu muistuttaa kirsikankukkien tuoksua.
 • The Emulsion -emulsio 100 ml, suositushinta 398,20 euroa.

The Emulsion -emulsio, uusi koko 60 ml, suositushinta 235,60 euroa.

Muut Ultimate-hoitolinjaan kuuluvat tuotteet:

THE CREAM -hoitovoide

Lasipurkki 40 ml, suositushinta 754,00 euroa.

Lasipurkki 15 ml, suositushinta 310,00 euroa.

ULTIMATE THE CONCENTRATE -hoitotiiviste
Pumppupullo 30 ml, suositushinta 695,70 euroa

ULTIMATE THE EYE CREAM -silmänympärysvoide

Purkki 15 ml, suositushinta 363,00 euroa

Myynnissä:

Uudet koot Ultimate-linjan hoitonesteestä ja emulsiosta tulevat myyntiin maaliskuussa 2017.

Tuotekuvat

http://www.bernerbrandbank.fi/l/–9vXS_5SJN9

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi