Berner juhlistaa 100-vuotiasta Suomea: Eväitä lasten elämään ja sata lahjaa ympäri maan

Berner juhlistaa satavuotiasta Suomea tukemalla Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaa. Lisäksi bränditavaratalo ilahduttaa suomalaisia sadalla lahjapaketilla ja juhlavuoden uutuustuotteella, XZ Mustikka –shampoolla.

Berner osallistuu Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaan mahdollistamalla yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajille, lapsille ja nuorille, paremman huomisen. Berner lahjoittaa vuonna 2017 30 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle –ohjelmaan.

– Kotimaisena, 133-vuotiaana perheyrityksenä haluamme kantaa kortemme kekoon suomalaisen yhteiskunnan puolesta myös tulevaisuudessa. Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle –ohjelma tarjoaa meille hienon mahdollisuuden tukea syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja harrastamista, sanoo Berner Oy:n toimitusjohtaja Antti Korpiniemi.

­– Pidämme merkittävänä Bernerin tukea, jolla voimme yhdessä rakentaa monille lapsille ja nuorille parempaa tulevaisuutta. Vähävaraisten perheiden nuorten koulutuksen ja harrastusten tukeminen on apua, joka kantaa yli sukupolvien. On tärkeää, ettei nuoren mahdollisuus lukioon tai ammattiopintoihin ole riippuvainen perheen varallisuudesta ja että lapsi tai nuori voi osallistua harrastuksin muiden mukana silloinkin, kun vanhemmilla on taloudellisia vaikeuksia, sanoo Pelastakaa Lasten pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta.

Sata lahjaa suomalaisille

Berner yllättää suomalaisia sadalla lahjalla juhlavuoden kunniaksi. Koko vuoden kestävässä kampanjassa haetaan tarinoita ihmisistä ja tahoista, joita ilahdutetaan Bernerin tuotteista kootuilla lahjoilla. Lahjan saajia voi ehdottaa ja lahjapaketteja koota osoitteessa www.satalahjaa.fi 

XZ Mustikka –shampoo juhlistaa suomalaista luontoa

Kotimainen XZ juhlii satavuotiasta Suomea uudella XZ Mustikka -shampoolla. Juhlavuoden tuotteen kehityksen lähtökohtina ovat olleet suomalaiset raaka-aineet ja innovaatiot: tuote sisältää Suomessa valmistettua mustikansiemenöljyä ja kotimaista, sokerijuurikkaasta uutettua betaiinia. XZ-shampoot valmistetaan Bernerin tehtailla Heinävedellä ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Juhlavuosi näkyy myös tuotteen raikkaassa etiketissä, jonka on suunnitellut suomalainen kuvittaja Sanna Mander.

Etikettiä suunnitellessani näin heti edessäni mustikkametsän täynnä marjoja ja satumaisia kukkia. Suomessa meillä on ihana luonto, ja vaikka Suomi on nuori maa, luontomme on ikivanha ja viisas. Mustikka on metsiemme aarre, todellinen superfood-jalokivi! Halusin suunnitella etiketin, joka tuntuu ajattomalta – sellaiselta, miltä tämä shampoo olisi voinut näyttää vaikka jo 50-luvulla, Sanna Mander kertoo.

Lisätietoja:

Martina Lilius, viestintäpäällikkö, Berner Oy, p. 040 727 2792, martina.lilius@berner.fi