CHLOÉ LOVE STORY EAU SENSUELLE -tuoksu

Pariisi, romanttinen hetki

Aurinko laskee Pariisissa. Talojen katot piirtyvät meripihkan sävyistä taivasta vasten. Kevyt tuulenhenkäys kulkee Seinen rantoja pitkin. Päivä on kohta ohi ja sen tilalle tulee orastavaan romanssin liittyvä jännitys. Leikkisä ja flirtaileva rakkaustarina saa alkunsa illan hämärtyessä.

Mies on lumoutunut. Nainen ei ole tietoinen tekemästään vaikutuksesta. Hän on Chloé-naiselle tyypillisellä tavalla hyvin naisellinen. Hän huokuu aistillisuutta.

Pohjimmiltaan aistillinen

Chloé tuo uudessa tuoksussaan esiin uudenlaisen naisellisuuden ja aistillisuuden, jossa hienostuneisuus yhdistyy mielihyvään.

Tuoksun luojina toimi kaksi naista, Anne Flipo, joka loi Love Story Eau de Parfum ja Love Story, Eau de Toilette -tuoksut, sekä Domitille Bertier. He loivat tuoksun, joka esittelee uuden sävyn Love Story -tuoksuille tunnusomaisesta appelsiininkukan tuoksuvivahteesta. Siihen sekoittuu aurinkoisia tuoksuvivahteita, kuten vaniljaista heliotrooppia, joka antaa appelsiininkukalle makean, romanttisen ilmeen. Tuoksun aistillisuus perustuu santelipuulle, jonka tuoksu antaa parfyymillle samettista, kermaisen pehmeää syvyyttä.

Uusi tuoksuva rakkausruno. Uusi rakkaustarina Chloén silmin nähtynä.

Symboli sitoutumisesta

Pariissa Pont des Artes -sillasta on tullut lukuisten rakastavaisten mystinen kohtaamispaikka. Tuhansia riippulukkoja on kiinitetty tämän kuuluisan sillan kaiteisiin symboloimaan Pariisiin eri puolilta maailmaa saapuvien rakastavaisten rakkaustarinoita. Nämä riippulukot ovat olleet inspiraationa alkuperäiselle Love Story -tuoksupullolle. Love Story Eau Sensuelle -tuoksun sävy tuo mieleen laskevan auringon: häivähdys vaaleanpunaista, jolle korallin sävy antaa lämpöä heijastuu lasisen tuoksupullon läpi. Pullon kaulan ympärille kiedottu nauha toistaa samaa sävyä.

Tuotevalikoima: 

Love Story Eau Sensuelle EdP 30 ml, suositushinta 61,70 euroa

Love Story Eau Sensuelle EdP 50 ml, suositushinta 90,50 euroa

Myynnissä: 

Chloé Love Story Eau Sensuelle -tuoksu tulee myynsiin helmikuussa 2017.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/ktXHXhzJQZ_L

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER OY, kuuttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi