COMPLETELY POLISHED -TRENDILAKKAKOKOELMA KEVÄT 2017

Kevään näytöksissä näkyi paljon naisellisia, kauniisti lakseutuvia, vartalon muotoja upeasti korostavia asuja. Hohtavia ja mattapintaisia materiaaleja yhdistettiin toisiinsa. Asujen värit vaihtelivat pehmeistä persikan, luonnon valkoisen ja hennon rosan sävyistä viininpunaiseen ja mustaan.

Sally Hansenin kevään 2017 Completely Polished -trendilakkakokoelma seuraa sävyiltään ja tunnelmaltaan tätä hienostunutta, naisellista tyyliä. Kokoelma on toteutettu Sally Hansenin Complete Salon Manicure -kynsilakalla, jossa yhdistyy 7 eri ominaisuutta: se toimii aluslakkana, vahvistaa kynttä sisältämänsä keratiiniyhdisteen ansiosta, edistää kynnen kasvua, toimii värilakkana sekä päällyslakkana ja jättää kynsiin geelilakkamaisen kiillon. Lakan harjaosa on muotoiltu siten, että lakka levityy helposti ja tasaisesti kynnelle.

Kokoelmaan kuuluu kuusi Complete Salon Manicure -lakan sävyä:

 1. World Is My Oyster 237
 2. Society Ruler 632
 3. Hooked On Onyx 700
 4. Devil Wears Nada 218
 5. Freedom Of Peach 214 
 6. Mauvin’ On Up 242

  Myynnissä: Sally Hansenin Completely Polished -lakkakokoelma tulee myyntiin maaliskuussa 2017.

   

  Hinta: Complete Salon Manicure -lakan 14,7 ml suositushinta on 9,90 euroa.

   

  Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/hppBMJtPRnf7

   

  Uusimmat tiedotteemme: https://www.berner.fi/uutishuone/

   

  Lisätiedot:

   

  BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

   

  Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi