IsaDora Sculpting Brow Pen muotoilee ja huolittelee kulmat

IsaDora Sculpting Brow Pen -kulmakynä auttaa luomaan siistit, huolitellut ja kauniisti muotoillut kulmat. Erikoismuotoillun pään leveällä ja kapealla kärjellä on helppo korostaa ja täyttää kulmat ja muotoilla ne haluttuun muotoon. Pehmeä, vettä hylkivä koostumus liukuu vaivattomasti iholla. Kynää ei tarvitse teroittaa.

Käyttö: Aloita harjaamalla kulmat haluttuun muotoon kynässä olevalla harjalla. Kynän leveää päätä käyttämällä on helppo täyttää kulmat ja luoda kulmiin pehmeä muoto. Korosta kulmien muotoja kynän ohuella kärjellä erityisesti kulmien alareunasta. Ohuella kärjellä on myös helppo tehdä kulmakarvoja muistuttavia, ohuita vetoja ja korostaa kulmien ohutta loppuosaa. Viimeistele luonnollinen lopputulos häivyttämällä kynän jälki kynän toisen pään harjalla.

IsaDora Sculpting Brow Pen -kulmakynästä tulee myyntiin kolme sävyä:

  • 80 Dark Brown
  • 82 Medium Brown
  • 84 Light Brown

Tuotetiedot

IsaDora Sculpting Brow Pen, 0,2 g, suositushinta 14,90 euroa, tulee myyntiin maaliskuussa 2017 ja jää pysyvään valikoimaan.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/nhngTM2mr_sm

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone

IsaDora on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu kosmetiikkabrändi, jolla on tänä päivänä myyntipisteitä noin 40 maassa. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. www.isadora.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.