Rimmel Clear Complexion -puuteri auttaa pitämään ihon mattapintaisena

Rimmel Clear Complexion -puuteri auttaa pitämään ihon kiillottomana ja luonnollisen mattapintaisena. Lopputulos on luonnollinen ja läpikuultava. Kevyen koostumuksen sisältämä PureSkin-yhdiste auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista iholle. Clear Complexion -puuteri tulee myyntiin tammikuussa 2017 sävyssä 021 Transparent.

Tuotetiedot

Rimmel Clear Complexion 021 Transparent, 16 g, suositushinta 7,90 euroa, tulee myyntiin tammikuussa 2017 ja jää pysyvään valikoimaan.

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/6qVFB52Qs7mG

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi